Monday, April 25, 2011

What your favorite song ??

Kalau dalam bahasa omputih..
Apakah lagu kegemaran anda??
hehe ^___^


Dengan rasminya aku nak sahut cabaran 30 Things in 30 Days Challenge tu..hehe Hari yang pertama dia tanya soalan ni la.. Lagu kegemaran?? Aku suka semua lagu yang best-best dan tak sakit telinga aku ni nak dengar. Ye la, ada ke manusia yang tak suka nak dengar lagu best?? Kalau ada yang suka dengar lagu yang tak best tu boleh lah pi dengar si Giant menyanyi.. tak kenal siapa tu?? jap2x, nak usha lu carik gambar dia .....

jap jap

tengah load ...

****

****

****

****

sila READ MORE !

muehehehe

saja ja nak bagi spender, eh suspen ler..lol




[giant11.jpg] 

tadaaaaa~
ni lah dia..si Giant dalam ceciter Doraemon..hahaha



Kalau nak tau lagu spesifik yang aku suka tiada la pula tapi semua lagu yang aku pasang-pasang dekat bl0g aku ni aku suka..^____^
paling lama pun pasang lagu dekat bl0g ni 1 bulan kot, nanti risau gak kalau pembaca asyik terdengar lagu yang sama ja. Bukan korang ja yang boring, aku pun boleh boring tau! teeheeeee ^.^"
oh ya, bagi sesapa yang tak suka dengar2x lagu sambil membaca dekat bl0g ni, muzik tu boleh di pause kan ya. Makaseh ^_____^




nota coklet : aku suka godek2x bl0g orang sambil dengar lagu-lagu, baru la feel..ehehehe tu la aku taknak buang lagu dekat blog ni.. I'm sorry bagi siapa2x yang sakit telinga tu ya X_____X



2 insan doakan kebahagiaanku:

Anis anak wong said...

x pena dgr giant nyanyi scre life..hehe

syuwai said...

@anis

haha ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat