Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

image 
pertama nak bagitau, siapa nak join sila tekan2x je header tu ea..hehe Kenapa aku seorang bl0gger?? Menjadi bl0gger sebab mencari minat yang baru, nak cari kawan baru, suka menaip entah apa2x. Pastu bl0g menjadi salah satu tempat untuk aku lepaskan stress..sobsobsob cukuplah ni, dia nak tak lebih 100+ patah perkataan..hehe dapat gak buat entri cepat2x.. ^____^




nota coklet : header tu bl0g peribadi baru bro beng. Korang tau, dalam 1 hari je folowers dia dah 400+! huh, bro beng pun terkejut beruk sampai nak pengsan!


 

7 insan doakan kebahagiaanku:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

Pemuda Haparan said...

terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
Ade masa terjah la balik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mcm ni lah said...

follow dek,.

Lulu caldina said...

Apa pun alasannya, semoga kita semua berjaya menjadi seorang blogger yang pemes amos..ekeke

Sal Saari said...

singgah dr segmen B.A
intai2lah blog sy balik

Mr. Straw said...

datang meninjau...

Jay said...

salam persahabatn..terjah blog ni dari abg ben.hehe.ada masa sudilah terjah blog saya:)
http://jai-diari.blogspot.com

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat