Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

sila KLIK kalau nak join



Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..
tak suka ANON sebab drop comnt yang mencarut! huh
tapi ada juga ANON yang drop cmnt yang membina tau.. best juga ada silent reader..hehehe

Pengalamanan  anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..
ada ntah makhluk dari mana tu drop commnt mencarut ingat aku ni gila seks ke.. tengok ni la yang aku rajin snipping tool ni o.0

 sila KLIK untuk sistem penggemukan


yang ni aku pun x faham apa yang merepek ni.. baik lagi aku pi makan kerepek..hehe
sila KLIK untuk sistem penggemukan

 sebenarnya ada lagi tapi automatik ANON dah masuk dalam spam.. biarlah dorang bahagia dekat spam tu..hehe


 
Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?
korang ingat bagus ka main caci2x ni. Berdosa tau! tu la, kecik2x tak belajar bab adab, dah besar otak tu dah jadik lembab..ngeeeh~




nota coklet : tapi best kalau ANON tu ANON yang baik^^. bukan semua ANON jahat tau, kesian dekat dorang ;)





17 insan doakan kebahagiaanku:

Hazrina Erin said...

sy xde pengalaman dgn anoy..tp ade pengalaman jd anonymous tu!hehehe :P

Fahmi API said...

datang membalas kunjungan
nice blog..hehe

YanaMIB said...

haha komen anon (SPAM) tu mmg sgt slalu dpt..tp komen anon yg bukan spam yg maki maki entry/blog xpernah dpt lg =)

fahmie firas said...

Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Nayang Ahmad said...

seram ouh kalau ade anonymous yg semacam gile sex. =.='

Syafiq Rosli said...

abaikan je..teruskan berblogging ok..

aNis sHazLiN said...

panas je isu anon2 rini...huhuhu

suke coklat ek? anis kurenngg sket...huhuhu...muak..

anis follow cni...sudi intai2 la blog anis ye...^^

nuR izyan said...

mmg merepek merapu meraban je spam tu..ntah mengarut ape ntah..huhu.. :)

Lulu caldina said...

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

Hanieqha said...

anon ni just penakut nk reveal diri meraka kt public untuk menyuarakan pendapat diorg yang agak bisa. kalu x bisa mesti die letak name die je kan..

Camera zaman Tok Kadok. Siapa berani try?!!
30 hari mencari penyakit!!

pRiNCe said...

NAMPKNYE RAMAI ORANG X SUKE CIK ANON RUPENYE...HUHU...

...cantik blog nie..:)suke...

Qaseh dalia adelia said...

owh ni yg salu spam ..berlambak sakit jiwa ase hehek

syuwai said...

@ Hazrina

tahniah kerna pernah jd anon..hehe

mesti anon baik ni kan? ;)

syuwai said...

@ Fahmi

thanks ;)

syuwai said...

@ yana

smalah..hehe

syuwai said...

@ fahmie

dah fllw balik ye ;)

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat