Thursday, April 28, 2011

My Life’s Story Blog First Giveaway


jumpa My ni dekat segmen Review2x si pembawa wacana baru2x ni..hehe bukanlah berjumpa face to face, jumpa dalam alam maya ja.. ;p seorang bl0gger yang aktif gak dan kami meminati warna yang sama. Hijau! teeheee ^___^. seorang bl0gger yang best dan tak sombong, betul tak tuan tanah?? hehe

nak tag dekat
miss sweet macam gula2x dengan err.. ko la m0on..hehe
buat pilihan secara random ni.. risau sebab ada yg x suka kena tag2x ni X___X





nota coklet : nak ajak tuan tanah join juga giveaway pertama aku ni ..hehe ^____^

7 insan doakan kebahagiaanku:

sweet stalker said...

heee, thanks tag :) nt atien join., insyaallah.

mynameismy said...

wah! dah ade header! santeknye! mcm tuan die jugak!;)

thanks join syuwai..
gudluck ya..;)

syuwai said...

@sweet

jom kita sama2x cuba nasib..hehe

syuwai said...

@my

thanks tegur header.. dpt gak semangat nak buat header baru..hehe

harap2x dapat ole2x dari luar negara..ngeeh~

MiSzy DiaN said...

gud luck kak :)

mOoN said...

ok2... nanti join.. ngee~

mynameismy said...

Entry anda sedang diadili..0_o

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat