Thursday, April 28, 2011

Shoutbox Hanyalah perhiasan

Morning all~ semoga hari ni ceria-ceria je. Kalau bad m0od pi carik coklet dan makan dengan penuh penghayatan..ehehehe

ceria macam dorang ni ^___^

Shoutbox oh shoutbox. Ada yang suruh aku letak kotak menjerit tu dekat page depan bl0g, dorang tak suruh letak dekat page lain macam sekarang ni tapi nak minta maaf la sebab tak dapat penuhi keinginan korang tu..sobsobsob kiranya dulu tu aku nak buang je kotak menjerit tu sebab dah la macam menyemakkan bl0g je, pastu nanti orang drop cmnnt dekat situ pula. aPa salahnya terus tekan post comment tu, kan3x??


tapi tak sanggup nak buang shoutbox tu sebab sayang, nak guna untuk chat2x dengan kengkawan bl0gger. Pastu manalah tau kot2x tempat post comment tu tak dapat load, dorang boleh tinggalkan jejak dekat kotak menjerit tu ja. Tidak semua line internet kita sama kan, kadang2x ok je, kadang2x rasa macam nak BAKO je..hehe


kesimpulannya, biarkanlah shoutbox tu bahagia dekat sana[page lain tu] dan maaf bagi sesiapa yg jerit2x kat sana tapi belum lagi menjejaki korang.. Aku lawat gak korang tapi ada lambat sikit ^___^



nota coklet : tadi blackout kijap di sini, pikirkan bolehlah goyang2x kaki kejap tapi hampeh.. X____X *nak curik tulang konon..haha


10 insan doakan kebahagiaanku:

nub said...

shotbox ni aku slalu guna buat amaran untuk memukoi blog orang. harhar.

syok gak kadang2 bia aku kata "aku pukoi hang",

depa mai blog aku depa gelabah
"oi awat nak pukoi aku, tak puas ati ka?"

hahahaha

sweet stalker said...

erm, kalau shoutbox atien org cakap follow je haha.

syufaa said...

hehhehe..shoutbox ni penting jugak la kan..sng nak terjah org..uhuhu..tp ikut individu nak ke taknak ltak.. :)

Cinoi said...

Oh. Aku pun baru mengetengahkan isu shoutbox ni. Hohohoh

kAmi dAn mEreKa said...

senang la kalau org ade shoubox, sng nak jejak balik kan, :)

syuwai said...

@nub

miahahaha. hang memang kaki pukul

syuwai said...

@sweet

kalau shtbx aku mcm2x dah dorang jerit..hehe

syuwai said...

@syufaa

memang senang kalau nak terjah org gna shtbox tapi x semua yang diterjah tu rajin nak drop cmnnt.. mesti dorang jerit2x dkt shtbox balik

syuwai said...

@Cinoi

owh, aku pula dah ketepikan..hehe

syuwai said...

@kami

bnyak cara nak jejak orang balik.. tgk je kotak commnt anda, balas la kunjungan mereka yg drop cmnt, barulah ada conction antara bl0gger ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat