Sunday, April 10, 2011

Bangku Kosong: Siapakah Qaseh Delia Adelia?

sila KLIK header kalau nak join. Makaseh^^
Siapakah dak Qaseh ni??
seorang blogger tegar yG telah mepunyai pilihan hidup sendiri..kan Qaseh, kan?? heheh
nak letak header si Qaseh ni tapi tenet senget2x la pula..hoho lagipun header dak Qaseh ni selalu berubah-ubah. Kadang2x dalam 1 minggu tu mau 3 - 4 kali brubah tau! aii, jeles gak dengan kerajinan dia buat header2x ni..hehe
pastu entri dia banyak yang jiwang2x tp best.. entri dia banyak gak yang membuatkan sel2x neuron kita berfungsi balik..eh, kenapa aku cam jadi ahli saintis dah ni?? o.0
maksud aku entri dia turut membuatkan kita berfikir untuk lebih memperbaiki diri kita ke arah posotif. I loike yaw!! hehe
tak pernah berjumpa pun dengan bl0gger ni tp dia memang sorang bl0gger yang peramah dan aktif siot! jeles gak dengan keaktifan dia berbl0gger ni..hehe terutama sekali bab2x join segmen bro ben tu.. selalu peserta top10! jarang la dia kena below top10! hoh! l0l~

jom kita sesama terjah entri terbaru dia


best tau o.0


nota coklet : aku tak picaya dapat join segmen masa hujung minggu ni..hehehe

4 insan doakan kebahagiaanku:

forever love said...

header die bertukar2 sebab header die buruk.. haha..

takdelah.. die nk tukar header baru.. tapi org yang tolong buat tue tak siapkan lagi...

nie saya kutuk kaw2 pasal die.. ihii

http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/04/bangku-kosong-siapakah-qaseh-delia.html

Qaseh dalia adelia said...

waaaaaaaaaaaa meroyan baca komen atiq haha...
wah syuwai pun buat segmen ni huhu terharunye qaseh tq dear

syuwai said...

@ forever love

haha.. ^^

syuwai said...

@ Qaseh

welcome2x..hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat