Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI



arghhhhhhh~!! en. ben buat aku gila lagiiiii.... aku memang nak join segmen segera ni sebab tak berpeluang nak menang segmen gegar bl0g tu. tension2x.. nyah ujang dah menang, si jiwang Qaseh dan kawan sebl0gger yang seangkatan tu dan para bl0gger yang menang la [jeles sb tak dpt jadi yang terpantas dan tepat] sobsobsob..hehe

segmen segera ni, dia nak 20 blogger je jadi sedang aku menaip ni, aku sekali la memikirkan apa yang aku nak taip hingga cukup 100 patah perkataan..hakhakhak haisyh, terkenang pula zaman sekolah dulu2x, yang cikgu2x bahasa melayu suruh siapkan karangan tak lebih @ tak kurang 100 patah perkataan. kalau dapat cikgu yang garang, mampuih!

macam tau2x je en.ben ni nak buat segmen meriah cemgini, tu la pasal kerja kat opis ni pun bukan main berlambak-lambak lagi.. ishk, tak bagi can betul..hohoho tapi aku sedang berusaha nak join segmen kali ni. Tekad2x! demi menebus sesi gegar menggegar yang aku terlepas tu..hukhukhuk

makaseh ahli kumpulan 8 gegar blog segmen en.ben ni yang sudi singgah bl0g buruk ku ni. eh,ada juga dari bl0g lain yang tersesat..ngeeeh~ makaseh2x. Aku dah pelan2x jejak korang balik juga ^^. yang belum tu bersabarlah la ea, jangan pula tuduh aku sombong! nanges nanti ;p

pe pon, segmen en.ben memang best sebab dapat merapatkan hubungan antara bl0gger. Takdelah terasa sangat jurang @ perasaan macam aku/dia bl0gger otai, aku/dia newbie lagi.. tengok betapa semangatnya aku menaip sampai 5 perenggan dah. Nanti aku jadi si Nisa menaip la pulak..kof2x [prasantan!]



nota coklet : en.ben!!!! please select my bl0g tau! dan terimakasih berjaya buatkan aku gilaaaa..kahkahkah


4 insan doakan kebahagiaanku:

Tasha said...

hye....dtg jalan2 dari blog abg ben

Tasha said...

lupa nak bagi tau...i baru jer follow u. hehehe

syuwai said...

@ Tasha

makaseh.. fllw u back dear ^^

sofeafaudzi.photography said...

hahaah... minat abg Ben jgak ;P

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat