Thursday, April 28, 2011

My favorite photograph of my bff ??

Soalan untuk hari yang ke-4 = Gambar kegemaran sahabat-sahabat baik ku..^^


gambar ni di ambil oleh kawan fotogrphy ku..pernah buat entri untuk dia dulu. Nak baca balik?? boleh2x.. sila KLIK dengan sopan dekat sini ya [PLEASE KLIK ME] ^^ .Gambar tu saja aku cantum2xkan..hehe Oh ya, beliau baru buka bl0g. Welc0me to bl0gging world my fren..hehe *bukan aku yg mempengarui dia untuk buat bl0g ah ngeeeh~

silalah bagi tunjuk ajar dekat kawan ku ni. Jom kita follow dia ramai2x untuk bagi dia sokongan dlm bl0ging ni ^_____^ [KLIK HERE to visit the bl0g]



Gambar seterusnya yang ni =

pernah buat entri pasal ni dulu..
sila KLIK SINI untuk kembalikan nostalgia bersamaku..hehe
suka gambar ni sebab aku yang snap sendiri pastu tumpang bahagia + gembira sebab tak lama lagi dorang akan menamatkan zaman bujang..hehe

sebenarnya banyak lagi tapi malaslah nak taip + buat entri panjang2x, bukan juga korang nak baca sampai habis tu kan3x?? hehe






nota coklet : 26 soalan lagi + 26 hari lagi..hohoho


2 insan doakan kebahagiaanku:

mOoN said...

huhuhu...
tq2...sa memang suka ni pic...lawa ni...1 bulan lagi...dup dap dup dap...

syuwai said...

@m0on

hehe.. kmi pasti datang tu ^___^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat