Tuesday, April 26, 2011

What Your favorite movie ??

translater : Apakah movie febret anda??

movie kegemaran?? kalau lawak-lawak, aku suka cerita lawak gila2x + sot2x cerita scary m0vie tu.. confirm pecah perut! muahahaha.. kalau korang tak tau, sila Google ja scary m0vie ah.

kalau cerita cinta-cinta, aku tak suka ceriata cinta yang terlalu berat dan serius! boring kot X____X. suka cerita cinta yang ada berunsurkan komedi-komedi. Biasalah, spesis suka ketawa kan..ngeh3x.. contohnya cerita The Relation of Face, Mind and Love

 malas nak cecita pasal m0vie ni, boleh google kalau nak tau cerita ni

kalau cerita horor, aku suka yang betul2x horor / thriller punya. Aku mau movie tu betul-betul menakutkan sampai aku tak berganjak dari tempat duduk! barulah feel~ hehehehehe kalau aku tengok cerita hantu tu, aku tak bergerak-gerak means cerita tu memang menakutkan [aku betul2x tengah menghayati la tu] padahal dalam hati ketakutan! lol


oh ya, dan satu lagi..aku tak suka tengok movie yang tergantung! aku maksudkan yang tiada kesudahan. Stress tengok! cam buang masa je..grrr





nota coklet : ada 28 soalan lagi X_____X





2 insan doakan kebahagiaanku:

MiSzy DiaN said...

crita horror yg bikin takut? hurmm long khong.. okei. nda snggup maw tgk lama2.. hahaaaa geli~

syuwai said...

@Miszy Dian

wah~ i loike tu ^___^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat