Thursday, April 21, 2011

aku kau dan puisi Senja


kali ni nak join bloglist tuan tanah ni.. lama aku tak gila bloglist ni..hehe ye la, bl0g picisan macam aku ni mana lah ada bl0gger yang sudi nak letak free2x bl0g aku dalam bl0g dorang..hehehe

sedikit cerita pasal tuan tanah, beliau seorang sastrawati yang kreatif. Bukan senang nak menggubah sebuah puisi apatah lagi lebih dari nilai sa tu kan. [sa tu nilai 1 angka dalam matematik..err.korang faham ka??] tak faham tanya ja aku balik k..hehe eh, kenapa aku tiba2x nak jadi guru math ni?? sesaja nak buang tebiat..ngeeeh~




nota coklet : selamat pagi semua~ have a nice day peeeps.. ^___^



9 insan doakan kebahagiaanku:

Dekcik said...

huhu..x phm..

entry terbaru singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kerana-cinta-kau-murtad-eh.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom Merempit dengan ChurpChurp!!! Ada berani?!!!

Qaseh dalia adelia said...

gud luck !

Penyair SenjA said...

terima kasih join bloglist saya...nanti me review blog ni...salam hati :)

syuwai said...

@Dekcik

dah singgah sana siap tinggal cmnt lagi tau ^^

<= baikkan sya??

wakakakaka ;p

syuwai said...

@Fauzie

uih, bulih2x..

org sabah bilang, bulih bah kalau ko

ngeeeh~

btw makaseh fllw, pi sna balik yaw^^

syuwai said...

@Qaseh

makaseh ! ;)

syuwai said...

@penyair senja

sama2x.. review sedap2x tau ^^

eh, pa kaitan??

hehehe

AIN SYAKIRA said...

Aaaaaaaaaaa!!!awak minat korea jge ke?BESYNYEEEE!!samalah kita tapi saya still baru.so,minta tunjuk ajr ya GYOSA. (^-^)
oh ya!sng2 kunjunglah blog saya pula.nak comment,kutuk,no hal.sye onn je.
http://bisikanhatiain96.blogspot.com/

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat