Friday, April 29, 2011

What makes Me different from everyone else?

Soalan ni susah sikit la nak jawab.. bukan susah sikit tapi baaanyyaaak~..hehe bingung aku mo carik jawapan X____X

aku rasa yang membezakan aku, first Jantina aku perempuan. Kan berbeza tu dengan kaum2x lelaki?? hehehe.. oh ya, aku perempuan tulen okey. TULEN!

 yess, i'm ladies!



lepas tu, aku ada masalah mata yang tidak semua orang akan dapat masalah seperti itu. Terpaksa menggunakan mata sokongan untuk mendapatkan pandangan yang lebih jelas..hee~ faham ke??

yup, aku terpaksa menggunakan bantuan 2 mata lagi..hoho



lepas tu, aku pun tak tahu ni kelebihan atau kekurangan sebab walau macamana pun aku melantak *makan berat badan aku tetap maintain. Pelik betul. Nak naikkan berat 1 kilo pun susah tapi kalau nak turunkan berat badan sangat2x lah cepat betul turun! grrr...

yup, ni la musuh utama ku..ishk!



aku boleh makan seberapa banyak coklet yang aku mahu tanpa ada perasaan jemu atau muak..muahahaha siang ke, malam ke, its okey. Langsung tidak menjejaskan berat badan..hohoho

grrr.. geramnya tengok ^.^"



rasanya cukuplah tu.. sebenarnya diri ini serba kekurangan, manalah aku ada apa-apa kelebihan tapi kalau aku ada super power macam superman kan best. LOL. No body perfect right??




nota coklet : janganlah merendah diri atas kelainan diri masing-masing kerana itulah yang membuatkan anda istimewa berbanding mereka yang lain.. ^______^



2 insan doakan kebahagiaanku:

sweet stalker said...

sangat jeles bab chocolate tu!! atien mudah gila nak naik berat badan, huu

syuwai said...

@sweet

wah, nak minta berat hang sikit bulih dak??

XD

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat