Wednesday, April 6, 2011

AKU NAK JADI AWEK PHOTOGRAPHER, bolehke??

WARNING!! : SILA JANGAN MUNTAH OKE ??!!
muehehehehe ;)
sumpah aku segan!





comelnya diriku..awwww!
muehehehe ;p


entri ni dibuat khas untuk kawan photographer ku.. sesiapa yang nak khidmat photographer untuk apa2x majlis, pre wedding ke..suka2x ke, apa2x lah.. boleh la menggunakan khidmat beliau. Harga sangat berpatutan tau..hoho

tengok semua gambar dekat atas, semua aku kiut kan3x?? wakakaka prasantan betul! [tapi memang aku kiut kan??] lol!

silalah kontek2x beliau ea [facebook]
sila KLIK pada gambar beliau ea..
kalau x dapat, sila search nama ni

Ejump Lah (Asrizam Awg Aman)


jangan risau, gambar yang dia ambil memang dah sedia cantik dah. Tinggal touchup sikit2x je^^..hoho ada lagi gambar lain tapi pelan2x la aku upload ah..hee~ aku la antara spesis manusia yang pantang nampak kamera..kahkahkah [tu la pasal nak cari balak photographer ni]


oh ya, sekali la aku nak ucapkan terimakasih pada yG sudi m'folow aku.. yG tersempat tu dah aku jejak korang balik + fllw sekali ea. Thanks juga pada yG join my first giveaway tu..jom2x yang belum join tu, ringan-ringankanlah jari anda untuk buat 1 entri je..hehe

 

 

nota coklet : wadduh~ gedik kan diriku.. mintak ampun sepa yang sakit mata ye..hikhikhik

10 insan doakan kebahagiaanku:

ejump said...

syuwai mmg sudah ada bf photoG nama nya...dirahsiakan..tp mmg ada..kalo mo tau lawat2 la fb ku...hahahaha

mOoN said...

bulan 5 free ka tu ar? hohoho...

nub said...

boleh jaa. haha

syuwai said...

@ ejump

wehhhhh~ fitnah2x

jatuh saham aku!

wakakakakaka

syuwai said...

@ mOon

untuk kawan memang free tu..hehe

lagipun memang ko jemput dia pi mjlis kawen ko kan..^^

syuwai said...

@ nub

dengan hang buli ka??

muehehehehe ;p

Siti Safiyyah said...

suke gambo syuwai yg dua dari bawah tu.. ;p tapi hati2 tau, takut nanti ada yg salah guna gambar lak.. hehe


psstt : Tips SS : Rajinlah Komen

nelly said...

ada bakat jadi modelnya
=)

syuwai said...

@ s.s

makaseh..hehe

dan makaseh juga ats peringatan tu^^

syuwai said...

@ nelly

wah~ rasa mcm nak terbang je..hakhakhak

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat