Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan Siapakah sumber inspirasi anda ?


keboringan aku yang telah menyebabkan aku tiba-tiba nak buat blog. Selain tu, buring dengan facebook dan nak cari minat baru.. chewah!! tetiba cam skema..hahaha
pastu kalau ada bl0g ni mudah nak tinggalkan jejak dan drop comment dekat bl0gshop2x ni.. senang sikit nak shoping on9..teheee ^____^

pengaruh lain lagi, tiba2x nak test samada aku ni orang bertuah ke tak dengan mengikut contest2x dan giveaway para bl0gger. Dapat gak kawan baru, pastu dapat tau cerita sensasi dengan cepat! habis aku jadi mak bedah, ceciter sana ceciter sini..kihkihkih

biasanya ada yang tanya "dari mana ko tau / dapat cerita tu", cakap je,jumpa dekat kawan bl0gger, atau jumpa dekat bl0g orang.. tak semena-mena bl0g korang pun ikut femes tau..hehe pengaruh artis-artis korea juga menyebabkan aku buat bl0g tapi oleh sebab banyak rakyat Malaysia yang dok godek2x bl0g aku, maka cerita korea dikurangkan. Kadang2x dalam 1 bulan sekali je..sobsobsob

sumber inspirasi?? erm..aku menjadikan apa yang aku terfikir, lalui, lihat, dengar, tahu, dan alami sebagai sumber inspirasi aku untuk buat sesuatu entri tu. Pernah gak nak berhenti je b'bl0gging ni tapi bersemangat semula lepas baca entri bro beng dulu.. [kira nak cari entri tu tapi rasanya tak mampu la sebab entri dia bnyak betul, nak godek 1minggu blm tentu jumpa!] err, ya ke?? ahhaaaa, tah tahu.. X______X


pe pown, terima kasih bro Beng sebab share2x tips2x dalam dunia bl0gging ni.. sayang longgar2x, mana bulih lebih2x kang tak pasal2x kena flying kick dari mrs.Beng.. ^____^






nota coklet : happy weekand all~ have a great day yaw o.0


14 insan doakan kebahagiaanku:

nub said...

hang ispirasiku. kihkih

el-janna said...

hhuuhuk hai awkkkkkkkk

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Mambang Terbang said...

mambang mengadakan lawatan sambil belajar kt blog ni ye...ekekeke...rase nk follow tuan rumah lakk..ekekekee...nnti ade mase free dtg la melawat & follow mambang balik ye :) macehhhhh....

http://violencexx.blogspot.com/

syuwai said...

@nub

ceh..tipu!

pukoi sat..

muehehehe

syuwai said...

@el-janna

minumlah ubat batuk cap kelapa laut afrika.. confrm batuk hang hilang

miahahahaa ^^

syuwai said...

@syuxer

makaseh singgah X_____X

syuwai said...

@ mambang

hai mambang tanah, mambang air, mambang coklet, nak makan coklet.. errr???

salam kenal ye ^____^

zacky ~786~ said...

suka coklat.~

anismelon said...

salam..anis datang dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Pemuda Haparan said...

singgh dr blog BA..=D bulan may da ade entri..wow!!huhu

http://zonesaye.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..selamat pagi..

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat