Friday, April 29, 2011

KIC, Saya Nak Join Bloglist Awak Boleh..???


kali ni nak join bl0glist miss kecik ni..hehe kecik-kecik pun comel tau..^__^
suka bl0g dia yang simple dan best ;)

nak berkenalan dengan dak kecik kat atas tu??hehe
bulih2x..

nama = Nour Akmal
bl0g = http://jarijemariemas.blogspot.com/
serba sedikit tentang miss kecik = ~ Budak baru belajar, kalau salah tolong la tunjukkn jalan yg benar ek.. ~ tak de ape2 yg nenarik pun psl sy ni..seorg yg agak simple n happy go lucky n suka tgk org yg sy syg happy...=)

cukuplah aku melalut ni, sesiapa yang nak join bl0h lah klik the header ya ^^
nota coklet : ingat pula iklan dony tu, kecik-kecik, cili padi..hihihihihi *kan dlm iklan tu dorang ketawa >.<




2 insan doakan kebahagiaanku:

Chegu Zubir said...

gud luck yer..all the best

jom sertai
segmen jemput ke blog saya

Chegu Zubir said...

gud luck yer..all the best

jom sertai
segmen jemput ke blog saya

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat