Tuesday, April 12, 2011

Hari ni rezeki aku, mungkin esok hari anda??

Assalamualaikum semua..hehe jawab tau, dapt gak pahala..ngeee~ Apakejadah tetiba aku cecite pasal rezeki2x ni?? Haha

Sebenarnya nak bagitau korang [kalau taknak tau pun, aku paksa gak tau] muahahahaha..paksaan! Dulu aku member cosway tp sekarang tak lagi sebab rupanya keahlian aku dah bangas a.k.a basik..hee~ Best tau barangan cosway ni, confirm puas hati. ^^

oleh kerna aku member cosway, of course la dapat diskaun kan. Jadi kalau kengkawan @ family nak guna status member cosway ku pun tak kisah,bukan stanger gak kan. Biarlah sama2x merasa diskaun tu..hoho
Yang bestnya lagi pasal cosway ni, kalau belian melebihi rm30 la cam gitu adalah kena bagi kupon untuk tebus2x.. Ada kawan yang baik hati tu, lepas beli barangan dorang, bagi membalas jasaku yang baik hati ni [oke, sila muntah! X paksaan..miahahaha] dorang akan bagi dkt aku kupon2x yang durang dapat tu.. tengok, kawan2x aku pun baik hati kan?? Hehe..

Aku pernah guna kupon ku sekali je masa nak tebus jaket Barney untuk si najwa[adik pompuan ku], tu pun sebab nak beli cash baju tu jurujual tu kata tak boleh, mesti sekali ngan kupon..adess hah, tu je lah aku pernah guna kupon2x.. tanpa aku perasan, rupanya kupon cosway aku dah terkumpul sebanyak 70 keping! Wah~ okey la tu. dlm setengah tahun tu tau y’all..hehe

Kemarin masa lunch, si m0on singgah cosway sbab ada brang yang nak dibeli dan aku pun ikutlah menyibuk masuk cosway dah terpandanglah kasut2x ada kat situ.. Ada yg berkenan tp tau je lah, harga 1 pasang kasut tu memcecah rm70 tp rupanya boleh tebus guna kupon.

Balik je kat opis, terus kira2x total kupon yG Berjaya dikumpul [baru prasan dah mencecah 70] dan seperti kanak2x ribena aku tau aku mampu memiliki kasut tu tanpa mengeluarkan 1 sen pun. Yes, I dpt free tau y’all. Sila jeles..muahahahaha;p


taraaaa~ ni ah kasut tu..hehe


Nota coklet : Buatlah kebaikan tanpa mengharapkan sebarang balasan nescaya anda akan memperolehi kebaikan yG tidak dijangka ^^ *baru perasan, lama tak masukkan cerita psl si najwa..hoho


11 insan doakan kebahagiaanku:

eda said...

wah.., bestnya.. dapat free...

he tapi siyes barang2 cosway best...

Tasha said...

i'm sure nak kumpul sampai 70 tu pun.... bnyk juga duit habis kan? hehehe..... i selalu kumpul and bagi pada my mom. dia teringin nak beli periuk cosway. my mom kata periuk tu bagus. tebal.

MiSzy DiaN said...

bila kita berbuat baik, pasti akan di balas dgn sesuatu juga kan..
rezeki laa tue.. :)

MiSzy DiaN said...

bila kita berbuat baik, pasti akan di balas dgn sesuatu juga kan..
rezeki laa tue.. :)

Nour Akmal said...

hye..slmt pg..jom join segmen sy..meriahkan lg suasana..=)

:: noremy bte rahmat :: said...

beshnyer........


p/s:BW & folo..mehle jenguk belog saya..
salam kenal!(^_^)

syuwai said...

@eda

ha'ah.. cnfrm puas hati..hee~

syuwai said...

@Tasha

betul2x, banyak gak $$ terbang..hakhakhak

kalau aku, my mom pulak bg kupon2x yg dia dpt tu..ngeeeh~

syuwai said...

@MiSzy DiaN

syukur la =,=

syuwai said...

@Nour Akmal

dah juin, hang bila nak juin GA ku pula?? hehe

syuwai said...

@:: noremy bte rahmat ::

thanks ;)

dan akn kmbali ke sana

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat