Thursday, April 21, 2011

Aku teringin nak Layan Mr. Lomo ^____^

waaaah~~ tajuk macam panassss je kan?? miahahaha.. Bila masa aku nak kerja jadi pelayan ni.. tapi aku betul2x macam dah jatuh cinta dekat Mr. Lomo ni.. kekiutan dia betul2x buat aku gila bayang dan jatuh cintak babe! ehehehe

aku nak juga bawa Mr. Lomo ni pi outing. Jalan-jalan, makan-makan, dating2x..hehe

nak tau siapakah Mr. Lomo ni??

jom tengok sini


****


****


****


****


****



****

(sila READ MORE)

ahaks!!






cumil kan??
kiut bangaaat.. ^______^

sebenarnya mr. Lomo ni = Lomo. Kamera lama / dulu-dulu punya yang guna filem..even dia guna filem tapi gambar yang terhasil cantik2x belaka okey. Tukang gambar yang terer2x tu silalah try guna kamera ni, confirm tak boleh edit ^^. Tapi dapat membuktikan yang gambar diambil memang dah sedia cun tanpa editing. Tu barulah photograpr sejati kan3x??

Lagi 1, harga kamera2x spesis ni murah gile tau.. anda mampu memilikinya. Tak caya, sila KLIK SINI untuk lihat2x kamera spesis Lomo yang pelbagai design dan harga.[macam-macam ada!] Memang berpatutan!


contoh-contoh hasil gambar mr. Lomo ==>>


tu lah antaranya.. cun kan?? oh ya, kalau nak dapatkan gambar yang lagi cun, kenalah pandai cari filem ya.. filem dia ada banyak jenis tau tapi penat sudah jari-jari aku nak teruskan aktiviti menaip ni. Kalau nak kongsikan sebarang ilmu pasal Lomo2x ni gitau ja ah

muda-mudi zaman sekarang pun ada yang minat dengan Lomo ni. Sila tengok page facebook SINI ..cun-cun je gambar dorang kan?? hehe





nota coklet : Lindungi kesedihan dengan senyuman meskipun di hati penuh kedukaan kerana itu menunjukkan adanya kesedihan O,0




10 insan doakan kebahagiaanku:

hans said...

yups
camera lomo unik dan gambar yang ditangkap pun menarik juga
angkat jer satu dkt kedai
hohohoh

samizul.net said...

SETUJU! Tanpa edit tapi tampak sama umphh dengan kamera yang ada banyak fungsi 'auto-edit', memang lagi 'sejati' lah Lomo. Tu bah pula Lomo, oho3..

nurulfzz said...

yeah..kamera ni mmg best.


hye..dtg blogwalking kat cni =)

Nurulfzz.blogspot.com

lynda said...

a'a. dah pernah survey cam lomo nie. tp tak beli pon. hehe

.:hana hazel:. said...

ronda2 kat sini :)

syuwai said...

@hans

tengah fikir2x ni nak pilih yg mna 1..hehe ^^

syuwai said...

@samizul

iya.. itu la mr.Lomo

teheee ^____^

syuwai said...

@ nurul

otw dtg pi sana..lol

syuwai said...

@lynda

alaaa.. npa tak beli ??

X____X

syuwai said...

@hana

uiks, peronda pulis ke ni??

maaf mbak, gue tak lakukan sebarang kesalahan ya

muahahahaha

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat