Monday, April 18, 2011

Cara Baru Nak Minta Nombor Telefon Awek

selamat hari Isnin semua..moga ceria2x hari ni tau ^_________^

hp idaman ni..hehe

entri ni mesti dibaca dan di ketahui terutama gurls2x di luar sana..hoho ada kawan facebook ni tapi tak kenal @ ingat kot hehe. Dia bawa chat, lepas tu dia tanya 1 nombor telefon ni. Aku cakap la tidak kenal nombor telefon tu tapi dia suruh gak miskol number tu. Sikit lagi aku tertipu tau, rupanya itu trick dia nak minta number telefon..harharhar


oh ya, nak tunjukkan dekat korang earphone baharu yang kubeli..hehe 

kiutkan?? comel kan?? kan3x?? grrrr....


oh ya kengkawan.. nak minta pertolongan dari para sahabat bl0gger ni untuk tolong LIKE gambar aku dekat SINI tapi sebelum tu korang kena LIKE dulu page dekat bawah ni ye.

^ KLIK pada gambar atas ni ^


sila LIKE pada gambar ni ye, bimbang korang akan salah LIKE gambar pula..ngeeeeh~
pliz vote for me..sobsobsob *______*






nota coklet : nanti kalau menang, aku belanja korang ah..ehehehe ^^






4 insan doakan kebahagiaanku:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh kenapakah??? masuk pertandingan ye...
oh OE time pejabat tak boleh bukak FB..
insyaAllah kalau OE bukak FB nanti, OE tolong like kan...
hehe...
good luck...

oh earphone tu memang comel...
mahu jugak..
beli di mana??
(n_n)

Qaseh dalia adelia said...

udah mengelike

syuwai said...

@Orkid

makaseh ea ;)

tu beli dekat kedai2x hp je..

*pas ke jwapan aku tu?? lol

syuwai said...

@Qaseh

yup, makaseh

cayang Qaseh xoxo

;p

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat