Saturday, April 16, 2011

contest : bagi tajuk lirik lagu


sila KLIK header kalau nak join ^^


hati ini sedang berbicara ,
tentang dirimu dan perasaan ini ,
adakah cinta itu akan berulang kembali ,
atau hanya kenangan di hati ini .

hari hari ku kini bagai tiada erti ,
bagai ada sesuatu yang akan terjadi ,
ku tak mengerti apa rasa ini ,
yang ku pasti cinta ini sudah mati .

apakah sebenarnya yang telah berlaku ,
diantara aku dan dirimu ,
bagai tiada kisah diantara kita ,
yang ada hanyalah kenangan yang terlupa .

aku benci saat ini ,
ketika melihat kau bahagia disana ,
seperti tiada apa yang telah terjadi ,
sedangkan aku luka disini .

andai kau bahagia disana ,
maafkan aku kerna terpaksa berkata ,
disini aku menderita ,
kerna aku masih tak bisa melupakan janji kita .

tuhan beri tahu diri ini ,
agar dapat bisa melupakan dia ,
yang pernah hadir dan kini telah pergi ,
insan yang pernah melukakan sekeping hati ini .


o0ps, bukan i jiwang okey..miahahaha ni lirik lagu yang di cipta oleh adik niesa, empunya bl0g yG anjurkan contest ni.. Oleh sebab dah janji nak join masa dia post dkt sahabat bl0gger tu, jadi terus nak join la. tp sory ea dik baru dpt juin hari ni sebab beberapa hari ni tenet bual hal la pulak..sobsobsob nak letak Derita Cinta sebagai tajuk lagu ni.. [saja je cuba nasib, mnala tau dia suka..hehe]

hadiah contest ni;


perfume wo0o~~ hehe, kebetulan gak suka kumpul perfume o.0




nota coklet : aku nak revenge bw banyak2x dan juin segmen, contest, dan yG sewaktu dgnnya banyak2x..hohohoho






4 insan doakan kebahagiaanku:

toyolkiut said...

derita cinta?
mnarik jg..

orang kata la kn..
krn cinta snggup buat apa aje..
hehe..

Qaseh dalia adelia said...

wah gud luck keyh

syuwai said...

@toyolkiut

betul tu x.x

syuwai said...

@Qaseh

makaseh ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat