Wednesday, April 13, 2011

SEGMEN: Aku disebalik dunia blog



ceritakan tentang diri korang

> err, dia suruh cerita pasal diri sendiri.. umur 20 setengah..hehe seorang pempoan, addict makan coklet dan tengah berusaha nak menambah berat badan. Sebab bercita-cita nak derma darah tp impian tu sampai sekarang belum tercapai lagi..hehe ;)



tujuan korang buat blog ni..?

> mula2x tujuan buat bl0g ni sebab nak kongsi cerita2x pasal korea dan masatu addict dengan cerita SKKS..pastu ditambah lagi keboringan melayan fb, last2x dah jatuh cintak sma mr.bloggy..hehe

selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat..? 

> dapat kawan baru dan cepat je tau pasal isu2x semasa ni..hehe BEST!





nota coklet : bestnya makan tembikai, jap nanti pasti buang ayak besaq ni..muahahahaha ;p



7 insan doakan kebahagiaanku:

nub said...

dapat pukulan. harhar

MiSzy DiaN said...

baru perasan ni..
blogger sabahan yaa??
duduk mana ni?

jemput join lucky draw..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

syuwai said...

@nub

dari hang la tu kan?? tak takot pon ;p

btw bila hang mau juin GA ku ni o.0

syuwai said...

@MiSzy DiaN

yup2x, sabahan

nak jawab dok kat bumi yG berada di sabah boleh ke?? hehehe;p

Nour Akmal said...

hye..thanks sudi luangkan masa join segmen saya..

dh update segmen ni dan blog awk dh di list kan..=) jom la baca..=)

osHin said...

hype :)
singgah dari segmen : aku disebalik dunia blog :)

aNNa maRdHiaH said...

terjah dari blog kechik itu comel. follow sini terus. ziarah anna ea . hehe ..salam kenal ..

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat