Friday, April 15, 2011

jom kita BAKO je, kita BAKO, kita BAKO !!!!


alamak, ni bukan nak bawa korang bako rumah kak limah tu ye, kesian dia..hehehehe nak minta maaf la sama korang2x yang datang drop cmnnt dan follow2x bl0g ni tp aku tak dpt nak terjah korang balik sebab internet dlm minggu ni slow gila dkt opis ni [alamak, kedapatan on9 kat opis..tehehehe ^_____^]

on9 kat rumah baru tenet okey, baru la dapat bw jalan2x dekat bl0g korang semua eh, bukan semua x.x.. tp jarang la on9 dekat rumah, banyak betul godaan. Godaan tv, makanan, katil ku yg empuk + selimut bucuk ku, *err,wangi sebenarnya ah + teddy bear ku yg besar gedabak..hehehe pastu dpt on9, mula cuci2x mata tengok shopping bl0g..adess

tenet sl0w cam sipot menyebabkan otak ku blur carik idea best nak update bl0g..hukhukhuk





nota coklet : Geramnya terlepas segmen abg Ben yg pasal ayah2x tu, pastu susah nak membalas lawatan2x ke bl0g korang..grrrr





1 insan doakan kebahagiaanku:

Qaseh dalia adelia said...

jangan bako2

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat