Tuesday, April 26, 2011

Segmen Review Dalam Review

semalam aku ada join segmen pembawa wacana [sila KLIK sini] dan dia telah bahagi-bahagikan kami kepada 11 kumpulan. Aku dalam group 10, 4 bl0gger dan semuanya perempuan. Woo~ best2x. Mari kita gossip2x manja korang. Teheeee^____^. Oh ya, encik pembaca wacana tu suruh kami review bl0g kengkawan 1 group kmi tu.

Dan ini ahli yang pertama ;
owner ; mynameismy
bl0g ; http://mylifesstoryblog.blogspot.com/
interest ; bErtAdarUs...sLeep!ng.....eat!ng.....surfing.....Love gReen...LoVe PoOh...love ben....
kita samalah, suka warna hijau..hehe
love ben?? bukan abg beng kan3x??
muahahaha
dengar2x tuan tanah ni dah bertunang, betoi ke??
*sebenarnya baca dekat bl0g..kihkihkih
jadi para lelaki, sila batalkan niat nak usha2x tuan tanah yaw..;)
suka bl0g dia yang serba hijau, bila la bl0g aku akan kembali hijau ni ye..sobsobsob




bl0g seterusnya;
owner ; idafirdausi
bl0g ; http://idafirdausi79.blogspot.com/
bl0g miss Ida ni sama sweet dengan miss My sebab designer bl0g dorang sama.[cik bulat]
aku pulak, tak tau la bila dapat nak tukar design bl0g tu..sobsobsob
kaler bl0g serba purple, teringat dekat bff yang minat warna purple X____X
ada lagi persamaan miss ida ni dengan miss my = dorang sama2x dah nak kawen ^^
aku bila lagi?? LOL *tanya soalan pd diri sendri




bl0g last ;
owner ; Scha Aryana [bukan scha yang Awan Dania tu ya ;p]
bl0g ; http://anna-lifeiscun.blogspot.com/
tadi aku terbaca review di sini owner bl0g baru 14 tahun..wow!
beza umur kita 6 tahun dik =.=" hehe..
flwr bl0g dah riban2x. bravo2x
bl0g kaler pink + sweet gitu..hehe
tak tau apa yang nak dibetulkan, rasanya ok je bl0g ni. X taulah kalau lambat load sebab internet sekarang ni tgh sl0w. Sadis betul! hee~




jomlah terjah2x bl0g dorang ni. Dapat gak kenal ngan bl0gger baru hari ni..hehe Terimakasih pembaca wacana^^ .untuk para bl0g yang di review, sila maafkan daku yang mengambil secara copy and paste ya. Header korang tu aku guna snipping tool ^___^




nota coklet : kenapalah tenet ni sl0w macam siput sedot! grrrrr~


8 insan doakan kebahagiaanku:

cik Ida said...

hey ho!

thanks tau dah review blog kite.. sangat teruja.. ^_^

salam kenal..

hans said...

seronok review nih

Scha Aryana said...

hehe.. thanks sis! besok baru boleh buat entri ni.. line lembab.. tunggu k :)

sweet stalker said...

bestnye join segmen mcm niy.. huu

syuwai said...

@cik ida

sama gak teruja..hehe

salam kenal2x ^___^

syuwai said...

@hans

makaseh^^

<= sedang belajar lagi cara2x nak review org ni X____X

syuwai said...

@scha

woraite^^

syuwai said...

@sweet

lain kali bulih join lagi ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat