Thursday, March 31, 2011

SAKIT KERANA ??

sakit ni ada bermacam-macam jenis tau.. kenape, tek percaya ye?? hehehehe..


sakit
>  demam, batuk, selesema



sakit mata
> sepa suruh hang pengotor! miahahaha~


sakit badan
> terlalu banyak buat kerja



sakit kepala
> kurang tidur @ kena migrain [betul ke aku eja ni??hee~]



sakit sebab terluka [yG nampak]
> sepa suruh hang nakal, tak pandai nak dok diam. Kan dah terluka! ;p



sakit sebab terluka [yG x nampak]
> luka yang berdarah lagi baik dari luka yang ni kan3x?? huk3x



sakit hati 
> ni sakit yang bahaya tau, elakkan lah sakit ni dari berterusan sebab ia akan menjalar ke seluruh badan dan akan merosakkan diri sendiri. Percayalah!





nota coklet : tiba2x datang idea ni sebab sekarang ni kan tengah sakit..ngeeeeh~




12 insan doakan kebahagiaanku:

man yusoef said...

dah agak dah...sakit hati msti ada dlm list...haha

p/s : sori sbb dah lama tak singgah blog kwn2

MiSzy DiaN said...

dua yg terakhir betul.. hehehe

mOoN said...

ngehehehe...sakit ati...

syuwai said...

@ man

hehe =)

syuwai said...

@ miszy

=)

syuwai said...

@ m0on

jangan sakit2x hati :)

Nora Shahaira said...

hik hik..macam2 sakit ada, tambah sekarang ni macam virus pula..siap adenovirus pun ade..novirus..tp ade..arghh penin..

p/s: mcm ada bau coklat je ke sini..kenapa kena bg tau kalo da follow..segan aaa

Qaseh dalia adelia said...

sakit tangan taip keyvoard hehe

syuwai said...

@ Nora

kalau tak bgtau pun takpe, aku akan menjejaki anda juga balik..hehe ;)

syuwai said...

@ Qaseh

faham juga tu sb tngk ejaan keyboard tu b jadi v..hekhekhek

Siti Safiyyah said...

sebut pasal sakit, ss dah sebulan lebih batuk tak hilang..:(


psstt : 3 Sebab SS Suka Balas Komen

syuwai said...

@ s.s

wah, bahaya tu.. tak makan ubat ke??

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat