Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

nak join?? sila KLIK header ^^

erk, aku ke tu?? hehe ;p
[ni gambar kepenatan dekat airport ni x.x]

ceritakan pasal peribadi >>

~ seorang perempuan [of course!..hehe]
~ suka warna hijau
~ suka no. 7
~ addict dengan coklet
[ni siapa pembaca tegar bl0g ni, mesti dah tau la..hihihi]
erm, nak cerita pe lagi ea?? ishk, kalau ada pa2x nak tau, korang tanya je la..hee~

jumlah folower sekarang ni 333 [cantikkan?? ngeeh~]

>>soalan dari wartawan en.ben;
Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
teruskan dengan b' fb kot..sob3x

Ceritakan kepentingan blog kepada anda
bl0g penting bagi aku sebab dapat menjadi tempat untuk melepaskan tension ku di samping dapat gak meramaikan kawan2x [para bl0gger la ni ^^]. lepas tu, merapatkan hubungan dengan kawan2x sedia ada

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
  sebenarnya banyak..huk3x ni nak senaraikan yang termampu je ea.. selain bl0g en. ben, ni antara bl0g yang aku suka terjah..hehe

zack zukhairi = ni aku suka baca masa aku belum lagi ada bl0g ^^
jejaka terhangat = entri dia yang mantap2x gtu. i like!
naz (suratan kebetulan) = best baca entri dia. agak unik + kreatif. lepas tu paling best, even folwers dia ramai gile, dia ada masa gak nak membalas lawatan para pengunjung bl0g dia. siap drop cmnnt lagi. >.<
dak nakal = ni pun bl0gger kreatif gak. unik sebab lelaki Yg minat warna pink! muehehehe
nub (budak bkn sebarang budak) = bl0g dia sempoi. masuk confirm korang hilang rasa tension. h0h0.
 Qaseh = best baca madah2x kat entri dia.
oh ya, bl0g nyah ujang pun best gak. tapi korang kena hati2x dengan bl0gger kaki kentut + pembuli ni ea..hahaha 
erm~ [sepa lagi ea??]
eh, jam 5 dah. gua chow dulu. pulang3x! wee~


nota coklet : sekarang tengah mengantuk la pula..huk3x




12 insan doakan kebahagiaanku:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

mahfudzah said...

waa..gudluck si pensuke coklat!hehehe..belanje cadbury satu!haha

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow. ^^

salam perkenalan (:

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

man yusoef said...

saya suke makan choc...haha

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. saye pun memang choc lover lor..nyumm..nyum.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

mas.saari said...

singgah dari segmen abg ben..
salam perkenalan~

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
suke3… (^___^)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Silent Thinker said...

singgah ptg ..
dtg dari blog BA..

rizaros said...

ayunyer :)
salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat