Wednesday, March 30, 2011

AKU TAKDE IDEA !!!!

Assalamualaikum semua~ pa habaq ?? hehe.. moga sihat2x je tak sakit2x macam ku di sini ye..hehe oleh sebab kurang sihat, otak ku seolah-olah kejang tak dapat nak beri kerjasama bagi idea tuk update entri..kof3x


aku harap cepatlah sikit aku sembuh.. kerongkong leher ni gatal betul, macam aku nak masukkan je tangan dalam leher pastu garuk2x..hehe

aku rindu nak makan manis2x terutamanya coklet! pastu mau makan yang sejuk2x lagi.. dalam otakku sekarang ABC special, sikilim(aiskrim).. tidak2x!!

ABC oh ABC..nyam3x


aku geram sebab tak dapat nak berceloteh dengan kawan banyak2x sebab terhad.. sora dah la mcm dengar tak dengar..adess ditambah lagi dengan batuk2x x.x


dan 

makaseh sepa2x yang sudi follow bl0g coklet ni tau, nanti ku jejaki anda dan follow balik..
[kekangan masa + kondisiku yG x stabil menyebabkan susah nak bw korang sobsobsob]

dan lagi

makaseh juga pada yG sudi join first giveaway ku..hehe [terharu :'( ]
korang yG belum join tu taknak join ke?? hee~


nota coklet : aku rindu dengan otak tak betul aku tu..hukhukhuk :'(





4 insan doakan kebahagiaanku:

Qaseh dalia adelia said...

semoga cepat sembuh

mr.syazwan said...

semoga cepat sembuh

mmg musim batuk2

minum air masak byk2 k

;)

syuwai said...

@ Qaseh

makaseh ^^

syuwai said...

@ mr. wan

memang musim sakit2x kan?? huk3x..

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat