Tuesday, March 1, 2011

Join Bloglist Ujang9897


sebelum korang join sekaki bl0glist mamat ni, jom kita berkenalan sikit2x dekat owner vespa ni..hehe

BIODATA =

My Photo

Nama ; Ujang9897 [ni cnfirm la nma palsu..hehe kalau nak tau nama betul dia pe tanya tuan tanah sendiri ea.. ;p]

Zodiak ; cancer [tarikh lahir dia k0rang cari la sendiri..hekhek]

Pekerjaan ; Bahagian engineering [sebagai ape ea ujang?? o.0]

Hobi ; suka berKENTUT merata-rata.. [tak sopan betul!..haha]
Status ; dah nak kawin rupanya mamat ni [dgn bl0gger gak = miss yana]
patutlah mcm makin tak betul, nerves la tu..kahkahkah

oh ya, ni pengakuan eksklusif si ujang ni =  seorang yang sangat meminati si mata bulat iaitu heliza dan si putih gebu lisa surihani..hee...(~_^)v


dan of course lah si ujang ni berada dekat Malaysia.


nota coklet ; rindunya dekat incik bl0g. nanti aku lawat korang2x balik ea.. sayang korang, muax! xoxo

 

 

 

2 insan doakan kebahagiaanku:

Bella Bell said...

dr blog ujang..:)

syuwai said...

@ bella

thanks sudi singgah ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat