Tuesday, March 22, 2011

BEN ASHAARI SOMBONG??!

OMG, si blogger BEN tu sombong sebenarnya??!

sejenak melayan kecomelan en.Ben..ngeeeh~


cuba sepa yang memandai cakap si en.Ben tu sombong sini aku nak lepuk kepala dia tu..hoho
bukan dia sombong taknak lawat bl0g korang, tapi sibuk dan ditambah lagi tiap hari ada beribu tau masuk bl0g dia.. kalau aku dkt tempat dia pun confrm pening! betul tak en.Ben?? hehe

entri ni di buat khas untuk bl0gger raja segmen ni sebab dia dah follow bl0g yang tak seberapa ni. Hah! biar betik??! ya, tu la hakikatnya! Nasib sekarang dekat tempat kerja, pastu kena jaga kaunter lagi, kalau tak confirm aku pengsan! muahahahaha <=ketawa gumbila maah~..

bukti2x..hehe



ei, segmen en.ben best2x tau. Bl0gger baru tu, jangan la segan2x nak join segmen en.ben ni. Confirm korang enjoy punya. Ingat lagi dulu2x jadi silent reader en.ben je, nak drop cmnnt pun segan yaw..hakhakhak nak join segmen dia lagi la, serba salah! last2x kuatkan semangat nak join, tapi penyertaan dah melebihi had tapi dengan senang hati en.Ben tetap terima penyertaan aku tau..hukhukhuk [terharu jap]. Start dari situ, aku semangat nak join segmen en.Ben[yG berkesempatan la] pastu start drop2x cmmnt dah dkt bl0g en.Ben ^^

sila KLIK untuk tumbesaran!

setiap kali join segmen dia ada label BEN ASHAARI tu tau. err, x tau la kalau ada segmen dia aku terlupa letak lebel..hee~





nota coklet : makaseh en.Ben kerana sudi bertandang dekat sini ;) jom korang join my first GA ya






14 insan doakan kebahagiaanku:

ila said...

iLa de follow juga blog abg ben.
tp tkod nk join segmen dye,
sbb ramai sgt org.
hha

/Dayah/nurul/dayak said...

waw, suka nya :)

niesz said...

wow..bnyk gak segmen yg awk join yer, :)

nub said...

hahha

syuwai said...

@ iLa

ramai tu yang best. Meriah!

hehehe

syuwai said...

@ Dayah

suka, suka, suka..hee~

syuwai said...

@ niesz

yup =)

syuwai said...

@ nub

weh, ang nub. Napa ketawa2x ah??

perli aku ka tu?? o.0

haha

YanaMIB said...

rsnya abg ben mmg follow sume yg join GA dia..dia pn br je follow akak last week..excited kan? hehe~ ^_^

fyna said...

saya suke abg ben....die baek..

Qaseh dalia adelia said...

sape kate abg ben sombong meh nak ketuk2 bagi biol sikit haha

syuwai said...

@ fyna

betul3x..hee~

syuwai said...

@ Qaseh

aku rasa sepa yang cakap tu memang dah sedia biol lah..harharhar

FARISZ@AZ.Com said...

follow your blog.



JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com



Lagu Sami Yusuf dalam 4 bahasa dan lagu Maher Zain dalam Bahasa Melayu

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat