Monday, March 21, 2011

Boleh minta gambar awak??

Nak minta gambar, boleh tak??


pernahka orang minta gambar korang tiba2x?? Korang bagi ke gambar korang tu?? Tapi kan kalau yang meminta tu orang rapat sama kita boleh gak consider sikit. Ada la manusia ni tiba2x nak minta gambar, dah la kenal pun secara kebetulan join kursus yang sama. Sudah tu, just beberapa kali ja kami b'cakap ah. Sms pun just beberapa kali. Pastu penyakit orang ni, asal sms nak mintak gambar, asal sms nak mintak gambar <=ayat cuak!



jadi tiba2x hari ni aku nak tampal gambarku dekat bl0g..muehehehe





nota coklet : wah, dah 400+  penggemar coklet ni. Nak buat giveaway untuk korang la..hehe



8 insan doakan kebahagiaanku:

niesz said...

kalau die mintk gmbr lg, bg gambar baby comel..haha...

Qaseh dalia adelia said...

peeeweeettt

touya said...

nak minta gambar gak boleh ?

nothing substantial said...

peminat la tu :P

syuwai said...

@ niesz

cadangan yG baik! hehe

syuwai said...

@ Qaseh

wiwiiit balik..haaha

syuwai said...

@ touya

boleh, boleh.. boleh blah!

muaahahahahah =)

syuwai said...

@ nothing

err, ya ka?

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat