Monday, March 14, 2011

Tukang Carut ke 777

klik header untuk ke bl0g tuan tanah ^

mari kita berkenalan dulu dengan tuan tanah ni;

[163683_1798654084931_1197145384_2130782_551197_n.jpg] 
" Hi! My name is Izzati, but kawan-kawan panggil Taty, mempunyai dua lesung pipit di pipi, now taking BA Hons in Journalism di UiTM Shah Alam, menjadikan blog sebagai tempat lepas geram, luahan hati, bagi pendapat, share info dan tambah kawan! ~salam perkenalan~ "


macam, cun kan awek dekat atas tu.. tapi sebelum lelaki2x kat luar sana nak takel2x, nak bagi tau dulu yang miss tatie ni dah bertuang. Sekian dan terima kasih.. miahahaahaha~

kenapa promot bl0g ni?? sebab dia jadi tukang carut dekat bl0g coklet aku yang ke-777. Sebenarnya aku dah terlupa pasal janji nak bagi hadiah untuk tukang carut ke-777 ni. Sekali ku teringat comment tu dah mencecah 800++. Jadi lepas aku tolak, tambah, bahagi, darab, punca kuasa dua..errr?? o.0 [sila abaikan,hehe;p]

rupanya miss tatie ni la bertuah jadi tukang carut ke - 777. Tahniah2x dah terimakasih pada korang2x yang sudi drop cmmnt dekat bl0g coklet yang comel tak cantik ni *.*

ni buktinya tau ;

sila KLIK untuk penglihatan yang lebih jelas dan nyata..hehe


p/s to tuan tanah, otak masih jem, nanti kalau idea mencurah2x baru join contest ang ea. hehe Sila beri alamat di Malaysia dan diyakini barang yang akan dihantar tu cnfrm selamat sampai sana. tQ. [email me prncssteddy@gmail.com]





nota coklet : lapar2x, jom kita lunch sesama o.0





2 insan doakan kebahagiaanku:

Miss Tatie said...

ha???? sambil tampo pipi tak percaya... betul ke niiiii??? WAHHHHHHHHHH =)

syuwai said...

@ miss tatie

betul lah~

jgn lupa email ya

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat