Thursday, March 10, 2011

TAG= 20 soalan dan 20 jawapan

thanks cik nicaa sebab bagi tag ea.. x.x


1- ADAKAH ANDA RASA AND HOT?
erk ?? saya rasa saya kiut! wakakaka ;p

2-UPLOAD WALLPAPER LAPPY/PC
ni wallpaper pc dekat ofis. Kalau wallpaper dekat lapy, takde pic tu kat sini..
means aku dekat ofis la skrng.hehe

3-CERITA PASAL GAMBAR.
sebenarnya ni watak-watak dalam drama korea Sungkyunkwan Scandal st0ry a.k.a SKKS.
Drama ni telah menyebabkan aku jatuh cintak! oh no?! hehe
nak tengok mY gorgeous jantung hati ?? haha

4-BILA KALI TERAKHIR MAKAN AYAM?
erm, macam semalam la [ape la, sendiri makan tapi lupa..hahaha] tapi telur ayam baru je tadi tengahari makan. huh, confident! lol~


5-LAGU TERAKHIR YANG ANDA DENGAR?
Jahatnya cinta yang dilontarkan oleh Akim dan Stacy.. dengar dalam kereta masa on the way nak gi kerja o.0


6-APA YANG ANDA BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG NI?
banyak! pliz don't ask about work right now. huh!
bl0g ni untuk merehatkan minda k. x.x

7-SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL APA?
err, selain syuwai = syu, c-y, kaka[ni panggilan dkt rumah..hihii]


8-TAG 8 ORANG.


9-SIAPAKAH NO 1 YG ANDA TAG?
kawan sekerja, sebl0gger tapi bukan sebantal! muehehehe ;p


10-KATAKAN SESUATU TENTANG NO 5 YANG ANDA TAG.
tak sakit ke pukoi2x?? insaflah jadi gengster tu. pi carik awek..
[memain je ea..wakakakaka ;p]


11-ORG KE 3 DI TAG BERHUBUNGAN DENGAN SIAPA?
hah? dia ada hubungan dengan cik Ladies??
ang curang dengan aku ea j.t.. sobsobsob ~,~
tak caya?? jom terjah bl0g j.t ;p


12-BAGAIMANA DENGAN NO 4?
bagaimana, bagaimana, bagaimana nak selesaikannya? apa keputusannya?
lalalalalaala~
[takkan korang tak tau lagu kanda dinda by atilia tu? huk2x]
syuwai! stop mencarut!

err, sebenarnya nak bagitau yang bl0g dia kemas dan teratur. Owner bl0g muka dia cam iras2x si joe flizzow. betul ke abang kacak?? ;p


13-PESANAN BUAT NO 6.
boleh tak bagi domain free?? kof2x


14-KATA-KATA CINTA BUAT NO 2.
erk?! omg.
nak buat kata2x cinta sayang untuk si bulat la.
kak, tolong sampaikan peluk dan cium ku untuk si bulat yang cumil tu ea..
hehe


15-ADAKAH NO 7 DAN 8 MEMPUNYAI PERSAMAAN?
maybe bl0g dorang sama2x cantik. suka3x


16- BERIKAN 5 PERKARA YANG ANDA TAHU TENTANG NO 1?
ni senang ni. susah lagi nak makan kacang..kihkihkih
> suka warna merah
> perempuan, of course!
> baru menjadi tunangan orang pada 05 Mac 2011
> tunangnya orang jauh~
> anak sulung


17-PERSAMAAN LEMBU DAN KAMBING?
akan menjadi mangsa korban! kesian3x


18-PERASAAN KETIKA MENJAWAB TAG INI.
cepatlah. Aku nak terkencing dah ni x.x


19-ADAKAH ANDA TAHU RIZMAN ITU SENGAL?
sepakah itu?? maaf, tak kenal o.0


20-GAY OR LES?
ceh~ i'm cute but i'm not les ok!






nota coklet : worait! aku nak gi toilet dulu. chow~


8 insan doakan kebahagiaanku:

yatie's EPISODE said...

bahaha. kelakar ini tag. ade ke tanye persamaan lembu dgn kambing. hikhik. bagus siapa yg buat ni. hihi ^^

Qaseh dalia adelia said...

woahhh kena tag haha.. rajin pulak awek ni jawab tag .. qaseh dah lama tak kena tag (sila jgn tag saye) haha

yg last ques tu xleh blah ade pulak tnye gay or les haha

Fariq said...

haha.. ade mcm iras2 joe flizzow ke?? takde kot.. kalau bradpitt tu ade la sikit2.. :p

thnx sebab tag.. tak tau la bile bley buat.. bz2..

syuwai said...

@ yatie

tu la pasal.

blur kijap baca soalan tu..haha

syuwai said...

@ Qaseh

hari ni tetiba datang sang rajin..huk3x

tp soalan last tu memang sot kan? haha

syuwai said...

@ Fariq

err ?? tiba2x macam susah nak baca commnt ang la..

tp takpe, sya faham kalau ang lambat jwb tag ni ea..

muehehehehe ;p

mr.syazwan said...

org no 8 xde apa2 ke di tanya??

huhu

syuwai said...

@ mr. wan

ade la, dkt soalan 15

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat