Wednesday, March 9, 2011

Pabila Abang Kacak merajuk ??

Merajuk?? korang semua mesti pandai merajuk kan3x?? mustahil tak. Tipu d0sa tau! hee~

 

sebenarnya nak buat entri khas untuk encik abang kacak ni. Bukannya aku sombong taknak balas balik lawatan atau peninggalan korang kat bl0g ni tapi kekangan masa tu menyebabkan aku susah nak buat banyak lawatan. Pastu, kena membalas tag2x contest dan bl0glist. Ada yang tuan tanah sendiri yang jemput suruh join. Serba salah dibuatnya..s0b2x




Biasanya aku akan mengunjungi pendatang awal yang datang ke bl0g. Macam dekat hospital, siapa dulu ambil nombor dia la dulu kena layan kan? err, lainlah kalau warga emas..hehe

Aku ambil keputusan untuk terus meng'update entri je masa sibuk tu sebab takut pula para pembaca boring masuk bl0g coklet ni still cerita yang sama x.x [nanti ada yang muntah coklet lak..huk3x]

jadi untuk abang kacak, maafkan kekhilafanku ea. Aku dah masukkan bl0g den dalam bl0glist, jadi senang nak godek2x bl0g ang lain kali. Kerr, ang nak kawinkan bl0g kita ni macam en.ben dengan mat gebu tu?? ;p



oh ya, masa bl0g ku agak terbiar ada pulak guest yang rindu dekat aku..hahaha napa tak tinggalkan nama sekali??





nota coklet : aku join contest/bl0glist bukan nak ganjaran tapi aktiviti sihat para bl0gger ni dapat mengeratkan silaturrahim antara bl0gger. Best! Kita mesti support kengkawan bl0gger ni^^ ..Tapi kalau dapat ganjaran, tu satu b0nus, kan3x??


10 insan doakan kebahagiaanku:

JunAina said...

aina pun sama tak banyak masa untuk bw coz tu tak ramai yang singgah kat blog aina jugak...

mungkin belum mantop kot...hehehee...

apisv2 said...

btol

Fariq said...

hahaha.. kawan sesaje je la.. siap buat entri tu.. :p.. kawan takde ayat nak bagi, jadi kawan tulis camtu je la kat shoutbox.. kawan tau,, masing2 skrg mmg bz. :p

syuwai said...

@ jun

pelan2x.. bl0g coklet ni pun tak mantap la..sob2x

syuwai said...

@ apis

erm, apa Yg btol tu ea ?? o.0

syuwai said...

@ fariq

haha..sesaja nak buat entri. Kebetulan tak tau nak buat entri pasai pa ^^

Fariq said...

ooo amek kesempatan ye. :p papepon mekasih la ye.. ade gak org ingat saya ni.. :p

syuwai said...

@ fariq

hehehe.. maaf sebab menjadikan anda mangsa carut

[aku ni mencarut je tau..kof2x]

nub said...

merajuk minta dipujuk. haha

syuwai said...

@ nub

ishk, tu la pasai..hehe ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat