Wednesday, March 9, 2011

SmileY BaggY GiveawaY

firstly, thanks to Hana sebab tag bl0g coklet ni ea..hehe



syarat-syarat penyertaan:

1. jadi follower cheqppjoy.com
>> D0NE

2. add smiley baggy II sebagai friends korang dekat facebook. untuk join GA ni, peserta wajib ada blog and facebook.
>>D0NE

3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "SmileY BaggY GiveawaY"
>>D0NE

4. tag kepada 4 orang kawan2 korang..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye.paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
nak tag dekat >>

5. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.
>>D0NE

6. bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
>>W0key!

7. penyertaan bermula 17 Feb 11 sampai 17 Mac 11.


nak tau hadiah?? terjah bl0g smiley ni k..^^
[KLIK the header pliz o.0]


nota coklet : erm, macam aku dah buat semua assaigmnt tag2x dari korang ni. Ada sesiapa yang tercicir ke ea?? erm, nanti aku godek2x balik k >.<


3 insan doakan kebahagiaanku:

CheQ PP JoY said...

thnx sbb sudi join..good luck ye..

syuwai said...

@ CheQ

harap2x ada luck..hehe

Heidi Shafiq said...

nice beb.. :D

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat