Monday, March 28, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong


kali ni nak berkongsi trafik pula dengan en. bangku kosong..hehe maksudnya nak join bl0glist yang dia tengah buat ni la. Dia nak 300 bl0g je tau, jadi meh la kita ringankan jari kita cepat2x untuk join bl0glist dia. Bukan senang nak masuk dalam bl0glist orang ni tau..huk2x Dengan join2x bl0glist orang ni ada la beberapa percent tu bl0g kita akan di klik2x oleh para pembaca kan3x?

kenapa perlu pengunjung ke bl0g?? sebab nak meningkatkan trafik la.. kenapa nak meningkatkan trafik?? sebab nak femeskan bl0g juga la..kehkehkeh.. betol ke?? tapi kan kalau trafik tu okey pihak2x pengiklanan tu percaya juga nak promosi iklan dorang kat bl0g kita ni. Selain tu, kalau dah ramai pengunjung mengunjungi bl0g kita, mustahil teda seorang dua yang sudi klik2x iklan kita tu kan3x?? hehe.. $.$

rasanya cukup la aku membebel ni..ngeeeeh~





nota coklet : kenal en. BA ni masa join first GA dia..hehe masa tu dia tengah meningkat naik. Tengoklah sekarang dah femes apa bl0g dia.kan3x??hehe err, en.BA pula, bila nak join my first GA?? hikhikhik



1 insan doakan kebahagiaanku:

Axieda'great said...

saye datang melawat

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat