Thursday, March 10, 2011

CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL


^sila klik header kalau nak join. tQ^


malas nak godek2x cari pic. Pertaruhkan je gambar ni

tak payah nak iron shawl tu.
jadi toksah nak risau if kusut.
mudah nak pakai, juz lilit2x kan ke kat kepala.
pastu tak banyak guna pin/brooch pun sebenarnya. 
ni pun aku guna 2 brooch kecik je, takde guna pin ea.



kena tag bl0gger lain dan mangsa kali ni adalah >>





nota coklet : nak makan coklet~ sobsobsob ~,~



5 insan doakan kebahagiaanku:

niesz said...

gud luck awak :)

kukumalu_izie said...

okeh2..haha ;p

syuwai said...

niesz

makaseh ;)

syuwai said...

@ kukumalu

jom kita join ^^

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

comey jgk cik syuwai nie =)
jgn lupe tgk link list kat http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html ok.. =)

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat