Tuesday, March 8, 2011

Domain Giveaway | Contest Template Ternakal


masa aku sibuk pi godek-godek bl0g orang, rupanya si dak nakal ni ada buat contest pula. Tak perasan I..hihihi nak gak try mencuba nasib la. Mana la tau dapat domain percuma.. ceh~ pantang tengok benda percuma..hahaha ;p

erm, nak cerita pasal templates ea.. Templates ni menatang yang bl0gger guna ikut kreativiti masing-masing untuk hias bl0g dorang. Menatang ni penting gak bagi menarik minat para pembaca nak masuk sesuatu bl0g tu.

Sekarang sila imegine [owh, taknak ea, aku paksa juga korang imegine. Cepat! muehehehe ;p], bayangkan kalau bl0g tu berserabut, tulisan kecik atau warna bl0g tu hampir sama dengan warna tulisan, mestilah susah nak baca kan?? Bayangkan lagi kalau susunan gadjet kat bl0g tu overdoss, mesti payah gak nak godek kan?? Pastu terlibat lagi dalam masalah berat badan bl0g, hah! korang ingat berat badan ang je boleh naik [kecuali aku..kahkah].   Hilang nafsu aku!

tapi kerana template ni kita boleh jadi biul juga tau.. [err, ni aku sebenarnya..haha]. 0leh sebab aku suka warna hijau, aku nak la reka satu design bl0g yang warna hijau kiut-miut gitu..kehkehkeh. Habis bl0g ni jadi bahan kajian aku. Sekali design dah tiptop, nak guna longkang hangkang la pula. ciss, bedebah sungguh! Bagi mengubatkan jiwa ku yang lara, sapu je la design coklet ni. Nasib la aku ni addict dengan coklet, jadi kira b0leh pakai juga la. Sekarang ni aku masih dalam trauma nak buat design baru. Biarlah guna yang sekarang ni sampai aku b0ring sampai nak muntah..muehehehe korang jangan la pula muntah ea.. sayang korang. muax!

to dak nakal yang baik hati..[ni ayat mengayat..haha], kalau la bl0g ni terpilih, aku nak www.syuwaistory.com. ye la, takkan www.enciknakalLOVEsyuwai.com pula kan?? Habis aku diburu gossip liar nanti..muahahahahaha

 Aku nak d0main itu..huahuahua


oh ya, aku memang dah f0ll0w bl0g pink ang tu ah [to dak nakal]. erm, nak tag dekat sepa ea?? kengkawan karas ku dah berd0main sendiri..*thinking

ok2x, nak tag dekat>>
nota coklet : please, please, please, kamu jangan nakal..hehe ;p


5 insan doakan kebahagiaanku:

kiwi said...

aiyo kena tag! bila tutup ni?

Fariq said...

rajinnya dia siap buat sticky post lagi kat orgnya kontest.. papepon gudluck ye..

syuwai said...

@ kiwi

belum lagi ada tarikh tutp ^^

syuwai said...

@ fariq

nasib ang tegur. terc0py sekali la stiky post tu..hekhekhek

membuat lawatan balik kat sana ea ;)

ala bucuk2x, jan la merajuk abang kacak ^^

! Encik Nakal ! said...

hakhak

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat