Saturday, March 19, 2011

Aku Menjadi Gila Bl0glist??!

Assalamualaikum semua dan selamat berhujung minggu..hehehe Entri hari ni banyak pasal join bl0glist pula..huk2x Bukannya pa, aku dilanda kesibukan menyebabkan ku hanya mampu buat entri join bl0glist orang je..

Benda yG buat aku sibuk ni la, tolong mengemaskinikan bl0g tudung umi[mum] ku. Mulanya dia buat bisnes tudung2x ni melalui fb je, tapi terdetik nak buat bl0g sekali la [bl0g tudung ni baru buat ye]..hehe Jadi korang tengok la hasil yang telah ku buat ;)



^sila KLIK header untuk masuk ke bl0g beliau^


jom la shopping2x tudung dengan umi. Murah je tau..hehe jom reramai terjah bl0g dia.. Kalau baik hati tu fll0w la dia sekali. Sokongan anda sangatlah dihargai.<=err, x tau ayat apa ni.. muehehehehe ;p




nota coklet : umi ku umi mu jua..ngeeeh~ O.0



6 insan doakan kebahagiaanku:

Qaseh dalia adelia said...

jangan gila yunk ! haha

A'IM said...

pergh altest ni semua bloglist and contest jer..huhu

puteraduyong said...

kim salam kat umi... ;)

syuwai said...

@ Qaseh

naseb masih normal..hehe ^^

syuwai said...

@ A'IM

=)

syuwai said...

@ puteraduyong

beklah ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat