Tuesday, March 8, 2011

Please dont push me!

firtly, nak minta maaf sebab lambat membalas balik kunjungan korang ea..kekangan masa menyebabkan aku sukar nak bermanja-manja dengan korang semua..s0bs0bs0b :'(

nak tanya dengan k0rang, masa study dulu-dulu ada kelas hafazan ke? atau kena suruh buat kerja berlambak-lambak tapi kena suruh hantar sebelum masa pembelajaran tu tamat?? mustahil tiada.. tipu berdosa tau..hehe

di sini nak terus terang, sebenarnya aku benci tekanan masa di mana masa itu emosi ku tidak stabil atau tiada m0od. Confirm kerja aku sambil lewa @ asal ada je. Kalau part hafazan tu [ni masa aku study], confirm la aku buat derk ja.. baik aku dok buat kerja sendiri..harharhar

Lagi satu, aku tak suka kena arah sesuka hati. It's enough to tell me just one time. aku faham gak bahasa melayu dan omputeh ni. Aku ada pi sekolah juga. Jadi t0l0ng jangan mendesak! err..lain la kalau dia speaking India or Tamil, confirm aku ternganga! miahahahahaha

ye la, korang tak boring ka kalau arahan yang sama di ulang-ulang banyak kali. Meleleh taik telinga owh! Macamla kita ni bahlul betul, susah nak faham bahasa melayu tu..Grrr...





nota coklet : ini entri melepaskan perasaan..hehe jap lagi nak terjah bl0g korang semua..hoho x0x0!



2 insan doakan kebahagiaanku:

Nasuha Salleh said...

samela..
kalau kena push..nnt hasil kerja tu pasti xsebaik yg di inginkan.. =(

syuwai said...

@ nasuha

betul tu.. buat org stress = tension adalah..huk2x

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat