Friday, March 25, 2011

Memang Aku Tak Suka. S0 WHAT?!

Kenapa anda membuat akaun facebook??

ni satu soalan yang subjektif kan?? tak kisah la apa jawapan korang. Setiap orang pasti ada alasan tersendiri kan3x?? Mula2x dulu buat sebab senang nak `rujuk' dengan kengkawan lama..hehe sekarang boleh mengeratkan hubungan dengan kawan bl0gger..ngeeeh~ tapi bukan sebagai tempat diary okey. Kalau aku mau buat diary baik buat guna bl0g je, lagi selesa. Boleh la hurai panjang2x. hoho


sini saja nak tekankan, aku memang tak suka lawak BODOH @ soalan biul2x masa m0od aku dalam keadaan yang tidak konsisten. Sepa yang pembaca tegar bl0g ni pasti dah tau dah sebab ada di post/entri sebelumnya tau. [dan juga sesiapa yg rapat..lubb u all~]


sila buka mata luas2x untuk baca no. 13

13. mudah marah masa stress.. kuang3x [masa aku dalam m0od ni tolong la jangan buat lawak BODOH @ yG menyakitkan hati]

dan

 14. err.. mudah terasa sebenarnya.. kui3x

aku memang dah membuat pengakuan eksklusif sebelum ni. SO WHAT?!






nota coklet : ini adalah entri umum. Sekian dan terima kasih

7 insan doakan kebahagiaanku:

eiela said...

sabar-sabar. bertenang.

Latest Entri :
Best Ke Blog Nih?

Qaseh dalia adelia said...

buat acc facebook ?dulu2 saje nak cr rakan2 n now dah jadi tempat utk promote blog

hans said...

hohoho
sama lah
kalau mood tak elok memang malang sapa yg bergurau tu

syuwai said...

@ eiela

err.. beklah o.0

=)

syuwai said...
This comment has been removed by the author.
syuwai said...

@ Qaseh

kita serupa ;)

hehe

syuwai said...

@ hans

betul3x =)

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat