Monday, March 14, 2011

SyuwaiStory : SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

BANNER BEN ASHAARI
sila KLIK header kalau nak join sekaki ^^


Soalan panas dari wartawan en. ben;

LELAKI pilihan anda ?
yang boleh membimbing ku. erm, yang tinggi dari ku dan paling penting jujur!


Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
seksi?? haha tak perlu kot. err, perlu kot bagi pempuan yang suka cuci mata <=bukan aku ea
aku pun tak tau camna nak describe lelaki seksi ni tp kalau lelaki yang pakai seluar pendek[paras limpas lutut] ku rasa seksi..muahahaha


LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
err, taktau nak jawab apa mix dengan tak berapa faham[waktu2x cam gini otak ku menjadi lembab..harharhar] pas dulu la. Soalan seterusnya~


Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
Tidak sanggup kerana nama je madu tapi pahit sebenarnya..huk3x


Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
Tanya dulu untuk pengesahan. Tapi kalau sudah terang buat pa nak bersuluh lagi. Breakoff je


LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
ni payah sikit sebab macam lebih kurang je.huk3x
adakah anda bersetuju dgn ku? *.*


SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
ni pun susah nak cakap sebab ni ikut orang sekali la sma jantina dia sekali..h0h0

Bukti?? ada pasangan suami isteri yang ku kenal, dorang dah kawin lama dah tapi tak da rezki dpt anak [pernah sekali tp keguguran] tp still masing2x setia sama pasangan. ^^
Alhamdulillah nak dekat 10 dah mahligai yG dibina tu ^^

Ada juga kenalan [lelaki], isteri dia dah meninggal, tp perasaan setia tu still wujud. Even dia mampu nak kawin lagi tapi dia taknak. [sampailah 2 thn kemudian, dia pula yG meninggal]

ada gak kenalan perempuan ni, even husband dia buat salah pastu kena jail lagi tapi dia tetap setia dengan husbandnya. walaupun berasa amat marah ats kesalahan husband dia tu.


Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
mungkin kot o.0





nota coklet : 0tak jem hari ni diserang penyakit 5 huruf. Adakah anda sering mengalaminya??




14 insan doakan kebahagiaanku:

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben
macam2 jwpan yg ade...

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Fuuyooh said...

sua sue gud morning.. sua sue gud morning.. istimewa raja.. hehehe

salam kenal..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri blog abg ben..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Kak Aya said...

datang baca pendaapt ttg cinta...singah blog kak aya juga ye..

~CiK TiNieY~ said...

wah,join juga segmen cinta ni!gud2...hehe...

madu mmg manis tp hakikatnya pahit...oh akak pn tak rela bermadu...huhuu

jemput ke blog akak...entri segmen cinta...hehe...klik je kt profile name 2 ea?

thanks!;)

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya jugak!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

solo molo said...

macam-macam jawapan ada...
ser0nok baca...



salam ziarah dari segmen s0al hati En Ben...

syuwai said...

@ Dekcik

pergi melancong ke sana ;)

syuwai said...

@ Fuuyooh

muahahaha..

salam kenal gak x.x

syuwai said...

@ Izzaty

thanks sudi singgah ^^

syuwai said...

@ kak aya

makaseh kak, sudi singgah.

akan ke sana ;)

syuwai said...

@ cik tiniey

beklah. akan ku klik2x. hehe

syuwai said...

@ mas

salam kenal gak ^^

memang bnyk pndpt psl cinta2x ni

syuwai said...

@ solo molo

yup2x..

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat