Friday, March 25, 2011

KUCING DATANG BULAN?!

Assalamualaikum semua dan selamat berhari Jumaat..hehe korang tahukah bahwa kucing pun boleh datang bulan?? ni bagi yang betina la. Kucing2x jantan, sila jangan baca..hehe nanti malu pula kucing2x betina.. wakakakaka!

kucing jantan gatai naaa..hehe

malu2x si kucing betina..hehehe

ni baru aku tau ni. Si kuntui dulu pernah sakit, [sila baca entri yang ini] jadi risau la kalau dia sakit balik. Masa hari Isnin tu ada la lendiran putih mix darah2x, pikirkan dia tercirit @ muntah dia tapi masa kasi bersih tu tidak berbau ah. Pelik juga. Masa tu aku andaikan ja tu muntah dia @ itu taik dia. Kesian si kuntui terus aku kurung dia 1 hari tau, risau kalau2x dia muntah @ cirit merata2x lagi.

Aku pikir2x lagi, dia muntah2x pasal prgnent @ keguguran ka [err, kucing ada proses keguguran ka juga ah??] terfikir jap, mungkin kucing pun boleh datang bulan kot?? o.0..hehehe lalu aku pun bertanyala dekat seorang kawan yang arif pasal kucing2x ni [kak waty], dgn penuh bergaya dia bgtau "iya, kucing betina boleh period tau".. o0o0oooooo.. aku baru tau..kehkehkeh


selang beberapa hari bawa la si kuntui ni pi klinik dan dia diberi 2 suntikan.. kesian2x.. pastu tanya la dokter tu pasal kesahihan cerita datang2x bulan tu. "betul, kucing betina akan datang bulan setahun sekali", kata Dokter haiwan tu.. owh~


oh ya, nak minta tolong dengan anda2x yang baik hati, tolong Klik dan tekan LIKE ja.. mudah kan?? [nak tolong kawan ni ^^] nma dia RHOWELL ya. Pastikan  anda LIKE gambar yang betul. Makaseh~ [ nanti aku kirim coklet sorang satu ea ;) ]




nota coklet :kepada lelaki t'utamanya, jangan lupa pi solat Jumaat tau.. h0h0h0h0 =,=



6 insan doakan kebahagiaanku:

Ifti Larina said...

haha wah! yeke? fakta terbaru thanks! tp kucen kite sume jantan. melepas la nk tgk cne kucing betina period

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

siyes ke kucen dtg bulan?
ish...

two_dots said...

laa baru tau ! hee~

syuwai said...

@ Ifti

cepat2x pi carik kucing betina..hehe

syuwai said...

@ ctiey

serius2x..

siap buat muka serius lagi ni..muehehehe ;p

syuwai said...

@ two_dots

thniah sebab dah tau ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat