Tuesday, March 1, 2011

PENGAKUAN PANAS : TIADA PORNO DI SINI!!

hari ni baru la ter'update bl0g + bw + membalas singgahan yG terdelay tu.. lepas kursus, makan angin jap kat k.Lumpur + shopping2x..hehe dah tu sampai kat rumah jam 1 pagi dah ?? erk.. sumpah, aku ngantuk gile! ye la, duk dalam fight 2 jam lebih, pastu ditambah lagi perjalanan pulang rumah..huk2x paksa besoknya ambik cuti..hehe

oh ya, masa nak pulang dari induksi tu sempat la cek2x bl0g kijap, dan terus la melawat kat tempat en. nuffang.. tengok2x kata kunci yG pembaca2x ni dok godek2x.. Tengok ranking tertinggi tu, dorang search kubur, alhamdulillah~ banyak orang insaf ni nak tengok cerita dan gambar kubur2x. ye la, mana la tau ada yG tak tau rupa kubur tu camna kan ?? erk?? [adakah saya dah melalut?? hehe ;p]

ni mengejutkan pundi kencing aku! ada la manusia berotak kuning ni.. buli2x dia search  [cara ajar budak kecik beromen] <== OMG???!!!! ciss, dasar manusia berotak lucah!

malangnya aku tak sempat nak snipping tool kata kunci dari en. nuffang tu..huk2x

ingin aku tegaskan disini, owner bl0g ni masih di bawah umur [ye la, blm sampai 21 thn..kahkahkah ;p] jadi bl0g ni adalah sesuai dibaca untuk semua peringkat umur ea. Bagi mereka yG berasa hampa tu sila bunuh diri. ye la, korang takde kerja lain ke nak search2x benda kotor cam tu ?? @#%^^&%*&$&



nota coklet : badan ku masih jelas terasa kepenatannya..huk3x 



8 insan doakan kebahagiaanku:

nazirulhazwan~ said...

camner ye nak ajar budak2 tu beromen??hahaha ajar2:P

Farhah Zaidah said...

mesti beliau yg search ayat tuh ada niat bukan2 kat budak kecik...huhuhu

syuwai said...

@ naz

miahahaha~

bl0g ni mesti dah kena tempias dari bl0g si ujang ni..ceh~

syuwai said...

@ Farhah

eii, tu la pasal.. huk3x

kay_are said...

search tu jumpe blog ni?? kat mane sangkut paut nye tu ye.. ish ish

Siti Safiyyah said...

erkk keyword gitu pon ade? jaga2 la blog ni syuwai..bahaye woo

syuwai said...

@ kay

ishk, tu la aku tak faham tu x.x

syuwai said...

@ s.s

tu la pasal..huhu

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat