Monday, January 3, 2011

welc0me new year

yup2x.. welc0me2x tahun yang baru bersama azam yang baru.. h0peflly tahun ni better than tahun lepas.. ye la, adaka 0rang yang mintak2x tahun depan akan lebih buruk dari tahun sebelumnya ?? ada2x?? meh sini, nak ketuk kapla dia tl0ng kasik betul..hehe

hehe.. dah terlambat sebenarnya wish new year ni..hak2x baru bukak bl0g ni balik hari ni selepas 3 hari 0f.. rindu sama mucyuk2x en. bl0g ni..

masa new year pa k0rang buat ?? syuwai selebrate sama family members 0f c0urse.. makan2x, bakar2x, da aktiviti family.. si0k2x + meriah2x..hee

sekian ~

p/s : oh ya, thanks kepada bl0gger2x yang sudi melawat2x N mem'f0ll0w bl0g ni disamping meninggalkan jejak.. nanti syuwai carik kamurang balik yew..hehe

p/s : bl0g ni cumil [pergh ! ..perasan sendiri..hak2x] pabila di view dengan Internet Explorer yew..

p/s : sepa2x yang sudi jadik f0l0wers syuwai tu, sangat2x dijemput tuk ambik award yang x seberapa kat bawah f0l0wers tu yew..

p/s lagi..haha : sepa2x yang nak senang kena lawat N nak syuwai t0l0ng kasi up traffic dia tu, rajin2x kan lah tangan tu tinggalkan URL kat widget kat bawah tu yew..

2 insan doakan kebahagiaanku:

mOoN said...

suka part bakar2x...hahahhaa...bakar apa 2 ar...?

syuwai said...

@ m0on

bakar ikan, ayam..

erk, tapi bukan yang masih idup ah..

hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat