Monday, January 24, 2011

AKU , BEN ASHAARI dan ELEE MARDIANA

ni special entri khas untuk dua `sahabat' jauh kita ni:

Adik Mohd. Shah

Adik Hairuman

serius.. memang touching and tersentuh baca kisah dorang ni..
mula2x terbaca kat sini [KLIK] 
kat bl0r mr. Ben. pastu baca full detail story kat sini [KLIK]
miss Elee dengan bermurah hatinya telah mendermakan seluruh royalti beliau khas untuk membantu mereka..
dengan berbesar hatinya syuwai nak buat 1 entri khas untuk adik2x yang kurang bernasib baik ni >.<
mari la kita bantu apa yang mampu & doakan kesejahteraan mereka sekeluarga.

sekian~


8 insan doakan kebahagiaanku:

Siti Safiyyah said...

err,,kenapa dengan dia tu? ish kene terjah entry ben ni..

fadbtb said...

nice blog..
salam perkenalan..

iDa said...

semoga mereka cepat sembuh....

ZACK ENTRY said...

rasa sendiri yang sakit melihatnya..kesian..huhuh

syuwai said...

@ s.s

yup2x.. terjah2x

syuwai said...

@ fadbtb

tQ..
slm kenal2x gak^^

syuwai said...

@ iDa

amin~

syuwai said...

@ ZACK ENTRY

betul tu!

=,=

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat