Monday, January 3, 2011

senarai p'serta c0ntest cerita lawak2x gylerr..

ni c0ntest pertama anjuran syuwai sendiri masa bulan 12 tu..hehe ni nak kasi list la senarai peserta yang sudi menj0inkan diri d0rang.. makaseh bebanyak ! cayang k0rang mucuk2x..hehe kepada sesaper yang nak j0in, sila2x masih b0leh j0in.. kalau nak tau detail pasal contest ni rajin2xkan lah tangan tu pi tekan2x kan sini yew..hee [KLIK]

7. kiwi

hah.. ngam2x 7, n0. febret syuwai.. da lagi sesaper yang nak j0in ?? kalau mau tau gift dia, haa.. meh kita pi tekan2x kat sini yew >.< [KLIK]

Sekian ~

P/S lebih molek keadaan bl0g ni jika di bukak guna I.E yew..hee N jgn lupa kasi tinggal URL k0rang kat widget bawah tu.. senang nak gi terjah x.x

4 insan doakan kebahagiaanku:

mr.syazwan said...

bila tarikh tutup??? hehehe x sabo nak dpt hadiah brgan sukan hope jersi..

*tibebe mcm la menang..

;p

syuwai said...

@ mr. wan

haha..

sabar2x..

psst.. berangan tak salah pun, langsung x b'd0sa..hak2x

hans said...

good luck pada semua peserta

P/S : Contest Dari Proton! Menangi Hadiah Percutian Ke Monte Carlo Monaco!

mOoN said...

nama xda dalam senarai...update! hahaha...

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat