Wednesday, January 26, 2011

Saya Nak Tukar Header Saya!!

masa membalas BW dari CG, ternampak dan terbaca pula entri ni. jadik terus membuat keputusan tuk men'joinkan diri tnpa fikir panjang2x lagi. disamping dpt beri supprt kwn bl0gger, dpt gak mencuba nasib.. ye la, mna la tau k0t2x dpt header FREE!! muehehehehe~ 

pesanan tuan tanah ;

1. Mestilah menjadi followers saya
memang saya f0ll0wers anda..hee

  2.  Buatkan 1 Entry bertajuk ''Saya Nak Tukar Header Saya!!''
sudah.. tak caya ?? bulatkan mata N tengok tajuk entri ni.. ;p

  3. tak perlu tag , tak perlu letak banner .
syukurla.. tak perlu susah2x..hek3x

  4. Isi 2 soalan survey ini didalam entry ->

  i) Dari Siapa anda tahu tentang contest ini ? :
dari bl0g cik Gadis

  ii) Kenapa mahu tukar header anda ? :
nak gak merasa header FREE..hihhi
  5. Buat Slogan didalam entry ->

  '' Saya suka kalau header blog saya di tukar kerana : ........... ''( tidak melebihi 200 patah perkataan )
 [ saya suka kalau header blog saya ditukar kerana memang nak buat header tp takde idea bernas. lagipon tak teror bab header ni. nak buat kat adope la segala. tak reti [p/s tngk je tajuk bl0g tu, bl0g budak baru belajar] lagipun, tuan tanah dak baik hati nak beri header  FREE, sepa tak nak kan3x?? hehe ]

sekian~

p/s to tuan tanah.. pick me or I bomm u punya bl0g [wah, mngugut?? haha.. gurau je ea^^]


1 insan doakan kebahagiaanku:

Abdul Farique said...

Update pasal kontest , kontest dah tamat .

http://www.abdulfarique.com/2011/01/keputusan-peraduan-maka-pemenangnya.html

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat