Sunday, January 30, 2011

cikgu shida, cikgu paling sporting ??!!

mesti k0rang kenal cikgu shida yang terer miming tu kan3x?? dari fb hinggalah dia buat bl0g sebab minat dengan miming tu. macam2x kutukan, kata-kata pedas yang dia terima tapi tidak kurang juga yang beri semangat dan kata-kata perangsang untuk cik shida ni. even orang comment dia macan2x, tapi penerimaan dia tu positif habis ni..haha lawak gak baca comment2x orang dan balasan2x dari cik shida. memang sempoi habis.. last-last jadi jemputan kat tv9 dah si cik shida ni, 11 Feb. jam 8.30 malam.. tak caya ?? tgk video ni >>



syuwai peminat cik shida ni ?? bukan, bukan.. kalau miming artis ni syuwai suka dorang si momoy palaboy.. kiut ni dorang. tapi paling minat sama si adik yang rambut dia kembang2x tu..haha mo tengok durang ??.. ye la, ye la, ni video durang..




ni lagi..hoh0




kalau mo tgk lagi cari jak dekat youtube tau facebook k

10 insan doakan kebahagiaanku:

Anitafasha said...

Wakakaka.. Suke tgk yg lagu boom boom pow tu. Hm.. Kalau nak komen pasal cikgu shida ni tak reti la. sebab takde fb pon nak tgk video die. tapi da tgk kat u tube.. Ade sikit meluat la.. huhu

Jejaka Terhangat said...

aikk..bukan cikgu syida je sama FBI tu..paku n belacan pon ade? adehh..memang dia nak kumpulkan orang yg popular sebab youtube ke ni..

Rezeki Artis, Halal Atau Haram?

Kodet said...

mcm2 ah cikgu shida ni ... tp bgi aku yg pinoy tu buat lawak agy ah dri cikgu shida ~ ...

PS : Jum checkKita Bloggers

eiela said...

best jugak tengok miming dia walaupun nampak jelik. tapi maybe tuh cara dia melepaskan tekanan.

Fariq said...

diorang dah takde modal ke nak buat show sampai nak cari orang yg cmtu?? baik amek blogger ni ha jemput diorg bley gak kongsi2 ilmu blogging..:p

Yang Pasti Kita Akan Dijemput Pulang

syuwai said...

@ Anitafasha

err.. memang susah nak cmmnt psl cikgu shida tu x.x

suka hati dia la nak buat apa kan..

syuwai said...

@ j.T

iya, macam gtu la kali o.0

syuwai said...

@ kodet

betul.betul.betul

hee

syuwai said...

@ eiela

ang ckp pasal c.shida tu kan ??

sb momoy palaboy tu kiut apa..hehehe ;p

syuwai said...

@ Fariq

nanti isu 1 juta pasal bloggr tu kena ungkit balik pula..har3x

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat