Wednesday, January 5, 2011

my 1st GiveAway !

yup2x.. ni 1st giveaway yang syuwai j0in, harap ada luck..hee x.x

 


Cara nak join... >>

1. Buat 1 entry tentang korang join GA ni...

2. Dalam entry tu tuliskan sekali, "Saya join GA ni kerana ....... (tak lebih dari 5 patah perkataan)
~ Saya j0in GA ni kerana kalau b'tuah dapat hadiah ! hee..

3. Tampalkan banner tu kat sidebar k0rang N link kan terus la

4. Tinggalkan link dkt cmmnt entri tuan punya bl0g..

5. sudah kew ?? ok la tu ^^

cara pemilihan pemenang -->>

1. Cabutan bertuah.. kira naseb la sape2 pun...
2. Peserta yg paling byk traffic source sepanjang bulan Januari 2011...
p/s 2 pemenang akn dipilih

Tarikh tutup  ialah pada 3 February 2011 pada pukul 11.59pm waktu Kuantan...

Hadiah ??
nnti tuan punya bl0g tu kasi tau yew sb blm cnfrm ^^
sekian~


4 insan doakan kebahagiaanku:

hans said...

wah
kalau menang hadiah kongsi lah
kekekekekekek

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

nub said...

smoga sukses!
haha

syuwai said...

@ hans

yup2x.. jan risau, nnti if dapat syuwai k0ngsi b'sama para pembaca juga..hehe

syuwai said...

@ nub

tQ..ngeh2x

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat