Wednesday, January 26, 2011

1st GA fr0m m0on

 
kali ni dapat tag dari m0on.. kawan sekerjaku dan kawan bl0gger ku..hehe
tngk gambar kat atas tu dah tau tuan tanah bl0g tu kiut, kan3x??

if nak j0in sekaki ni adalah pesanan dari penaja [maen copy je m0on ah]:

1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,,
  • sebab kenapa anda join GA ni.. 
 >> sebab nak supprt fist GA m0on. mana la tau bertuah dapat hadiah gak dari si m0on..hehe
  • antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...
>> putih. sebab suka warna tu selain hijau.
2. Letak banner kat atas *yg ntah apa-apa tu dan tajuk 1st GA Pearl by mOoN dan linkkan ke entry ini...
>> D0NE

3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl...
>> I'M gurl..hee


4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tau...HARUS!!
 >> owh.. oke2x. nak tag kat=

sekian~

p/s harap2x ada luck!


5 insan doakan kebahagiaanku:

mOoN said...

penyertaan disahkan...^^

thanks join...Good Luck yaa..:)

syuwai said...

@ m0on

x pa, kalau x menang pun minta jak tuan tanah blanja makan..hehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

done ! hehe igtkn sy wt review. gud luck ehhh ! ;)

syuwai said...

@ khairul atiqah

gud luck to ^^

Magrib said...

tq cik syuwai... da join da...

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat