Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA




nampak jew header ni pasti tau segmen sapa kan ?? hehe..
if nak j0in tekan jew header kat atas tu yew o.0


H0lla all bl0ggers !
Selamat datang ke bl0g yG x femes N seberapa ni yek..hehe
Dijemput tuk baca2x + tengok2x yew..
If bermurah hati tu, dr0p la cmmnt ^^
Oh ya, jgn lupa x-change link sb lagi memudahkan syuwai tuk membuat kunjungan balas..
Anyway, makaseh sebab sudi juga kasi up trafiQ bl0g yang tak seberapa ni..
syuwai akan balas balik kunjungan kamurang tu
Tapi if bermurah hati lagi sangat di alu2xkan tuk jadi f0l0wers bl0g ni..
Kalau dah f0ll0w tu, jgn lupa ambik award tuk penggemar c0kilat yang b’tampal kat sidebar bl0g tu ea
Ops, 1 lagi..syuwai da wat my 1st c0ntest (contest cerita lawak2x gyler)..semua pun dijemput tuk j0in, still b0leh j0in lagi..
sekian ..



6 insan doakan kebahagiaanku:

nazirulhazwan~ said...

selamat maju jayer babe:P
den sokong dari blakang.hehe

syuwai said...

@ nazirulhazwan~

wah.. makaseh..

memang br0' yG sp0rting !

She's retarded said...

rajinnya buat segmen bro BA

Lelaki Ini said...

wah
besh2!

syuwai said...

@ she's retarted

yup2x.. sebab dia dah t0l0ng naikkan bl0gger baru kan..hee

syuwai said...

@ Lelaki ini

besh2x kan ?? hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat