Friday, January 7, 2011

Blog Aku, Bukan Privasi Lagi

    ingat nak lengah2x kan diri j0in segmen ni tapi dah dapt tag dari si m0on tuk j0in segmen ni.. takut2x terlupa jadi tanpa kasi lengah2x terus wat entri tuk segmen ni ..

    kandungan bl0g iNi bl0g buDak baRu belaJar ni berkisarkan tetang pa2x perkara menarik yang syuwai jumpa,dan k0rea news..hehe

    nak tag kat -->>




    10 insan doakan kebahagiaanku:

    ila said...

    thanks akk.
    grAB GMBA TU JE KER?

    syuwai said...

    @ ila

    yup.. senang + simple jak tuw ^^

    ! Encik Nakal ! said...

    semoga berjaya eikk~~~

    hans said...

    simple jer ekk
    okay la tu

    P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

    Sharinginfoz said...

    join jangan tak join

    kiwi said...

    tq tag! :))

    syuwai said...

    @ mr. nakal

    makaseh ^^

    syuwai said...

    @ hans

    simple kan, tu la j0in..

    x tekanan nak j0in segmen ni..hehe

    syuwai said...

    @ sharinginfo

    yup2x, mesti supprt kwn2x bl0gger ni >.<

    syuwai said...

    @ kiwi

    welc0me2x..

     

    Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat