Wednesday, January 5, 2011

Lucky Followers ~ Saya mau hadiah


Syarat2 dia sangat senang [ikut ayat tuan tanah..hehe]

1.) Mesti follow bl0g tuan tanah sebab kan dia nak bagi tuk f0l0wers dia jak..
 
2.) Buat satu Entry Dengan Tajuk " LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH"..pastu lekat pic kat atas tu N terus link kan ke entri tuan tanah tu..

3.) pastu jangan lupa hantar url entri yang k0rang buat ni pi c0mmnt b0x tuan tanah..

4.) pesanan tuan tanah, kalau mau lekat pic tu kat sidebar k0rang N link kan terus ke bl0g dia pun b0leh ( x paksaan)

5.) Tarikh tutup 31 Januari 2011 

d0ne . d0ne . N d0ne .

 
oh ya, t'lupa pula nak gitau pa hadiah2x dia..

Pilihan sape yang bertuah 2 akan ditentukan melalui cabutan undi

hadiah untuk lucky Follower

 budget RM 50

Hadiah lain
 

p/s selamat kenal2x yew tuan tanah..
pick me ! pick me !
ahaks .. ;p

sekian~


4 insan doakan kebahagiaanku:

misz sheyla said...

ahaks....i pick u untuk disenaraikan aje...hukhukhuk

thanks join :)

syuwai said...

@ misz sheyla

haha.. makaseh

Lulu caldina said...

good luck

syuwai said...

@ Lulu

thanks ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat